Electrolux EWF31276EW – timpul este de partea ta

Maşinile de spălat au devenit electrocasnice indispensabile în ziua de astăzi şi probabil orice gospodărie se bucură de existenţa unuia. Cu toate acestea, calităţile lor diferă şi, pentru nişte servicii de calitate dar şi durabile în timp, cumpărătorii se pot îndrepta către mărcile cunoscute şi respectate pe piaţa românească. Electrolux este unul dintre cele mai bune exemple, iar modelul lor nou, EWF31276EW este cu siguranţă o variantă ideală pentru cei care îşi doresc un produs cu o tehnologie modernă, rezistent şi care asigură un spălat de calitate. Are un preț de aproximativ 1488 lei (verifică preț actualizat ), un preț bun aș spune, dacă luăm în calcul specificațiile sale.

În primul rând, maşina de spălat Electrolux are parte de nişte setări intuitive, care ajută foarte mult proprietarul să utilizeze orice program îşi doreşte. Practic, aceasta beneficiază de nişte indicatoare LED care se aprind în funcţie de programul care a fost selectat. Este foarte uşor să decideţi ce program este cel mai potrivit pentru rufele spălate, dar şi să treceţi rapid de la unul la altul, timpul lung de decizie şi indicaţiile greu de înţeles ale maşinilor mai vechi fiind de domeniul trecutului. În plus, maşina de spălat oferă o mare varietate de programe speciale pentru materiale mai deosebite, cum ar fi bumbacul, lâna, mătasea sau perdelele. Grijile sunt, astfel, mai puţine şi oricine se poate bucura de trăinicia hainelor pentru un timp îndelungat.

Poze cu mașina de spălat rufe Electrolux EWF31276EW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Electrolux vine şi cu funcţia TimeManager care permite stabilirea exactă a  timpului acordat de proprietar fiecărei spălări. Astfel, oricine poate să facă singur programul maşinii în funcţie de posibilităţile sale, nu să aştepte ca aceasta să îşi facă treaba. Tot pentru a veni în ajutorul celor care o utilizează, maşina de spălat are încorporate funcţii de protecţie a copiilor sau împotriva inundaţiilor, toate aceste adiţii asigurând un proces mai sigur chiar şi atunci când proprietarul nu este acasă.

Un alt mare avantaj al modelului este capacitatea destul de mare. Aceasta permite încărcarea a 7 kilograme de rufe. Este o cantitate suficientă, superioară altor modele. Iar Electrolux EWF31276EW este concepută să facă faţă acesteia, cu o viteză a centrifugii de 1200 rpm şi un hublou cu o deschidere mare, ideal pentru scoaterea articolelor voluminoase.

Nu în ultimul rând, maşina face parte din categoria energetică A++, ceea ce înseamnă că oferă performanţe foarte bune fără a consuma foarte multă energie electrică. Media este de 0.96 kw/h, asta garantând o funcţionare în acord cu normele de protecţie a mediului. În plus, volumul de apă care poate fi consumat în medie, pe parcursul unui an este de 9 900 litri.

Poate că pe piaţă există maşini de spălat cu tehnologii mai avansate, mai multe programe de spălare şi o clasă energetică superioară, dar acest model este unul dintre cele mai bune variante în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ. Oferă tot ceea ce poţi aştepta de la o maşină de spălat, are o capacitate mare şi dispune de suficientă varietate pentru a suporta materialele uzuale. Este şi destul de economică şi, de aceea, poate reprezenta o soluţie pentru familiile cu mai mulţi membri (care ar profita de capacitatea superioară), dar şi pentru oamenii singuri, presaţi de timp.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • 1200 rpm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Electrolux EWF31276EW este o mașină de spălat elegantă, echipată corespunzător pentru a face față utilizatorilor cu familii mari.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.