Electrolux EWF1487HDW – performanţă de invidiat

Fiecare dintre marii producători de aparatură electrocasnică încearcă să înţeleagă şi să ghicească gândurile şi dorinţele consumatorilor. Astfel, ei scot pe piaţă diverse produse menite să vină în ajutorul oamenilor sau, pur şi simplu, să asigure un confort sporit mediului familial. În momentul în care un produs se dovedeşte a fi ceea ce îşi doresc oamenii, marile branduri investesc în tehnologii care mai de care mai inovative, rezultând în produse de o performanţă greu imaginabilă. Unul dintre produsele de top, în materie de spălat haine, este şi Electrolux EWF1487HDW, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ  2199 lei (verifică preț actualizat ), un preț just pentru calitățile sale.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Modelul prezentat este de culoare albă, cu dimensiuni clasice de 850 x 600 x 605 mm, astfel încât poate fi instalat într-o locuinţă cu dimensiuni medii. Încărcarea rufelor se face frontal, uşa încadrându-se perfect în corpul maşinii, lăsând atunci când este închisă impresia unui corp compact, bine închegat. Panoul de control este compus din butonul rotativ central cu ajutorul căruia puteţi selecta programele, panoul informativ de tip LED şi încă trei butoane pentru pornire şi întârzierea spălării şi selectarea programului prestabilit. Toate se încadrează într-un mod plăcut, lăsând impresia de modernism.

Poze cu mașina de spălat Electrolux EWF1487HDW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea cuvei este mai mare decât la maşinile obişnuite, cele 8 kg fiind suficiente încât să satisfacă nevoile unei familii numeroase. Pentru ca durata de viaţă a maşinii să fie cât mai mare, producătorul a ales oţelul inoxidabil ca şi material pentru fabricarea tamburului şi carboranul pentru fabricarea cuvei.

Datorită celor 4 picioare reglabile, aparatul poate fi instalat, practic, pe orice suprafaţă, deşi se recomandă evitarea celor foarte lucioase.

Din punct de vedere tehnic, acestui model nu îi lipseşte nimic. Pentru a spăla eficient orice tip de material, maşina poate fi setată la unul din multele programe din dotare. Aşadar, există programul economic pentru bumbac, cel pentru cuverturi, având în vedere capacitatea mare a cuvei, programul pentru haine sport, pentru sintetice, ţesături delicate, pentru lână şi pluş, jeans şi bumbac clasic. Un plus sunt programele cu abur care ajută la împrospătarea hainelor sau la eliminarea cutelor.

Pentru că Electrolux este mereu interesat de protecţia mediului, a dotat maşina şi cu Tehnologia Fuzzy Logic care ajută maşina să adapteze consumul de apă şi detergent în funcţie de gradul de încărcare al acesteia.

Pentru uscare, aparatul electrocasnic poate genera o viteză de centrifugare de până la 1400 rpm. Toate aceste performanţe de spălare şi uscare sunt susţinute de motorul invertor de 2200 W. Pentru că producătorul e interesat de bunăstarea clienţilor, a reuşit la acest model să reducă consumul de energie electrică cu până la 10 procente faţă de alte maşini de spălat din clasa A+++.

Electrolux EWF1487HDW dispune de sisteme de protecţie împotriva inundaţiilor, de protecţie împotriva acţionării de către copii, sistem de detectare a spumei şi, pentru a preveni deplasarea maşinii în timpul centrifugării, aceasta este dotată cu funcţia de echilibrare a încărcăturii.

Nivelul de zgomot nu este mare, acesta ajungând până la 51 dB la spălare şi maxim 75 dB la centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate de 8 kg,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Electrolux EWF1487HDW este o mașină de spălat rufe elegantă, cu o capacitate de încărcare destul de mare, astfel că va fi perfectă pentru familiile numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.