Electrolux EWF1408WDL – mașina de spălat puternică și economică

Pachetul perfect pentru o mașină de spălat include o viteză mare de centrifugare, un număr mare de programe de spălare, tehnologii eficiente și un consum redus de curent electric. Modelul Electrolux EWF1408WDL le îmbină pe toate și adaugă în plus un design extrem de modern. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2999 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 75 de lei. Mașina este una dintre cele mai performante disponibile pe piață în momentul actual. Vei beneficia de o spălare eficientă și economică, precum și de un control rapid și inteligent. Deși prețul este ceva mai ridicat, pe termen lung modelul se dovedește a contribui la scăderea facturilor.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul face mașina ușor de remarcat în fața altora. Se remarcă în primul rând panoul de control dotat cu ecran LCD. Ecranul ocupă trei sferturi din panou, eliminând chiar și butonul clasic central. Ecranul are nu doar un rol estetic, ci și unul practic. Programele sunt foarte ușor de setat cu ajutorul butoanelor touch. Panoul de control, sertarul pentru detergent și ușa hubloului sunt argintii, oferind un contrast plăcut față de restul carcasei care este albă.

Poze cu mașina de spălat rufe

Electrolux EWF1408WDL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Hubloul are dimensiuni foarte generoase și o deschidere amplă, facilitând astfel descărcarea ușoară a hainelor. Dimensiunile modelului sunt de 85 x 60 x 60.5 mm.

În ceea ce privește interiorul, cuva este alcătuită din carboran, iar tamburul din oțel inoxidabil. Capacitatea de încărcare este de 10 kg, fiind poate cea mai mare de pe piață. Vei putea spăla astfel mult mai multe haine într-un singur ciclu.

La nivel tehnic, puterea maximă de centrifugare este de 1400 de rotații pe minut. Se remarcă motorul cu invertor care asigură o spălare eficientă, silențioasă și la un consum mic de energie. Nivelul de zgomot este unul redus, cel de la spălare fiind de 51 dB, iar cel de la centrifugare de 77 dB. Acest lucru este posibil datorită faptului că încărcătura este echilibrată în timpul spălării. Prin urmare, nici hainele nu ies foarte șifonate. Datorită unor senzori pentru greutate, mașina detectează cantitatea de haine și adaptează setările la aceasta pentru o spălare cu minim de resurse.

Programele de spălare se împart între unele clasice și unele pe bază de abur. Acestea din urmă sunt ideale pentru sintetice, reîmprospătarea hainelor și netezirea acestora. De partea cealaltă, printre programele clasice se numără cele pentru bumbac, lână, jeans, cuverturi, articole de sport etc. Durata pentru un program standard de bumbac la 60 de grade este de 236 de minute.  Mașina reține programul cel mai des folosit și setările acestuia și îți pune la dispoziție opțiunea de a-l selecta ușor printr-o simplă apăsare de buton.

Există, de asemenea, și funcții pentru programarea întârziată sau pentru protecția copiilor. Pentru un efect special există și o funcție pentru iluminarea interioară a cuvei.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum extrem de redus. Consumul de apă este și el unul redus, valoarea anuală fiind de 11999 de litri. Prin urmare, facturile vor fi foarte mici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 1400 rpm,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.5

9.5

O alegere eficientă

Electrolux EWF1408WDL este o mașină de spălat rufe cu o capacitate extrem de mare, ceea ce o face potrivită pentru familiile numeroase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.