Electrolux EWF1276GDW – mașina de spălat ultra economică

Mașina de spălat este un aparat electrocasnic folosit destul de des, așa că în alegerea acestuia consumul reprezintă un criteriu foarte important. Atunci când ai o familie numeroasă și un volum mare de haine pentru spălat, consumul face diferența între modelele disponibile. Electrolux EWF1276GDW este unul dintre cele mai economice modele de pe piață, fiind în același timp performant și disponibil la un preț decent. Mașina de spălat Electrolux poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep de la 68 de lei. Modelul se remarcă prin dotări foarte performante pe toate nivelele și mai ales prin consumul extrem de redus. Având în vedere performanța, nu prea rămâne nimic de reproșat.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul atrage prin aspectul modern sprijinit mai ales de panoul de control prevăzut cu un ecran LCD mediu. Programele sunt ușor de setat, având la dispoziție și un buton clasic rotativ. În același timp, hubloul are o deschidere amplă și este suficient de mare pentru a permite descărcarea ușoară de haine. Dimensiunile modelului sunt de 850 x 600 x 522 mm. Carcasa este complet albă, oferind un aspect clasic.

Poze cu mașina de spălat rufe

Electrolux EWF1276GDW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește interiorul, cuva este alcătuită din carboran, iar tamburul din oțel inoxidabil. Interiorul este astfel de calitate și are o rezistență ridicată în timp. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, fiind una suficientă pentru o familie.

La nivel tehnic, puterea de centrifugare este de 1200 de rotații pe minut. Modelul funcționează pe baza unui motor cu invertor care asigură o spălare eficientă, la un nivel redus de zgomot. În timpul spălării încărcătura este echilibrată, astfel încât trepidațiile să nu fie mari, iar hainele să nu iasă prea șifonate. Tehnologia FuzzyLogic are la bază senzori performanți care adaptează setările la tipul de încărcătură, pentru rezultate optime. Există de asemenea un sistem special de clătire fără spumă care asigură o îndepărtare completă a urmelor de detergent și în același timp este ecologic și economic.

Programele de spălare sunt printre cele mai variate. Ai la dispoziție pe lângă programele clasice și unele speciale precum cel pentru jeans, cuverturi, haine sport, dar și unele cu abur. Acestea sunt ideale pentru împrospătarea hainelor sau netezirea cutelor. Durata pentru un program standard de bumbac la 60 de grade este de 236 de minute.  Există de asemenea și un program pentru încărcarea la jumătate, util pentru momentele în care ai o cantitate mică de haine pentru spălat și nu vrei să faci risipă de energie.

Ai la dispoziție și funcții precum programarea întârziată sau pentru protecția copiilor.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++ și are prin urmare un consum extrem de mic. Consumul standard pentru un program de bumbac este de 0.9 kwh. Consumul anual de energie este de doar 170 kwh , iar consumul anual de apă este de 9099 de litri.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, aparatul este unul silențios. Nivelul de zgomot la spălare este de 51 dB, iar cel la centrifugare este de 77 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • cu Inverter,
  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • capacitatea de încărcare de 7 kg,
  • afișaj LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Performanțe - 9.8
Ușurință în utilizare - 9.7

9.7

O alegere economă

Electrolux EWF1276GDW este o mașină de spălat nu doar aspectuaoasă, ci mai ales economă. Cu un consum mic de apă și energie electrică, rufele tale vor arăta impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.