Electrolux ESL4200LO – mașina de spălat vase compactă

Dacă îți dorești o mașină de spălat vase, dar ai la dispoziție un spațiu restrâns în bucătărie, modelul Electrolux ESL4200LO este unul potrivit pentru tine. În ciuda dimensiunilor reduse, acesta are o capacitate mare de spălare și beneficiază de tehnologii performante, păstrând în același timp și un preț accesibil. Mașina de spălat poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat )Ratele pentru aceasta încep de la 40 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Mașina se remarcă prin designul slim de calitate, capacitatea mare de încărcare și programele adaptate pentru spălarea eficientă și economică.   

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii este unul foarte atractiv, acesta remarcându-se în primul rând prin calitatea materialelor din care este alcătuit. Carcasa este construită în totalitate din inox și inspiră rezistență și eleganță. Interesant este faptul că panoul de control este plasat pe muchia superioară a ușii, ocupând extrem de puțin spațiu. Controlul este electronic și se face ușor, cu ajutorul a doar câteva butoane. Sunt disponibile și indicatoare LED pentru sare și agentul de clătire, astfel încât să știi întotdeauna când e nevoie de umplere și să nu fii luat prin surprindere. Dimensiunile mașinii sunt de 81.8 x 44.6 x 55 cm. Aceasta este complet încorporabilă în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Electrolux ESL4200LO

Electrolux ESL4200LO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru încărcarea cu vase sunt disponibile două coșuri alcătuite din sârmă. Acestea au o capacitate destul de mare, putând fi spălate până la  9 seturi de vase. Vei putea spăla pahare, tacâmuri, farfurii de diferite dimensiuni, tigăi, oale etc. Coșurile sunt reglabile pe înălțime, așa că le poți adapta pentru a putea încadra vasele de diferite dimensiuni. Sunt disponibile suplimentar un coș pentru tacâmuri, suport pentru căni și un suport fix pentru farfurii.

Pentru spălare sunt disponibile 3 nivele de temperatură. Programele de spălare sunt în număr de 5. Există un program rapid de spălare care permite curățarea vaselor în doar 30 de minute. Acesta este util mai ales pentru spălarea vaselor între mai multe feluri de mâncare, atunci când ai musafiri în vizită. Pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie este disponibil programul Eco. Electrolux ESL4200LO spală vasele la o temperatură de 50 de grade, folosind un minim de resurse. Printre programele disponibile se mai numără unul intensiv pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie la o temperatură de 70 de grade și un program Quick Plus de spălare la 65 de grade.

Este disponibilă și funcția de programare întârziată cu până la 3 ore, astfel încât mașina să se adapteze programului tău zilnic. Eficiența de spălare și de uscare este A, aparatul oferind un randament excelent. Vasele îți vor fi livrate curate și igienizate, gata pentru a fi folosite sau depozitate.

Consumul este unul redus, modelul încadrându-se în clasa de eficiență energetică A. Consumul pentru un ciclu de spălare este de doar 0.86 kwh, iar cel anual este de 249 kwh. Consumul de apă pentru un ciclu este de 13 litri, iar valoarea anuală este de 3640 de litri.

Un aspect important este și cel al nivelului de zgomot. Astfel, modelul este unul silențios, zgomotul atingând valoarea de doar 51 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • afișaj LED,
  • preț accesibil

Contra:

  • capacitatea de încărcare nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare - 8.6
Design - 8.6
Performanțe - 8.1

8.4

Bună

Electrolux ESL4200LO este o mașină de spălat vase potrivită pentru o familie nu foarte numeroasă, ce își dorește să economisească timpul petrecut în bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.