Electrolux ESF5511LOW – adu un plus de inovație în bucătărie

Dacă ai o familie numeroasă și vrei să scapi de grijile spălatului vaselor, atunci o mașină de spălat vase modernă, de ultimă generație te ajută să treci peste aceste griji cu zâmbetul pe buze și relaxat. Acest dispozitiv inovativ pentru spălarea vaselor te va ajuta să câștigi mai mult timp pentru tine, dar și pentru cei dragi ție. Unul dintre modelele ce mie mi-a atras atenția este Electrolux ESF5511LOW, ce are un preț de aproximativ 1919 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat de capacitatea mare de încărcare, dar și de tehnologiile cu care este dotat. Este un dispozitiv ce își dovedește utilitatea și eficiența încă de la primele seturi de vase spălate, oferind utilizatorilor mai mult timp câștigat și relaxare.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Are un aspect atractiv, modern, elegant, un design stilat, având o culoare albă și dimensiuni de 85 x 60 x 62.5 cm, iar controlul mașinii este unul electronic.

Poze cu mașina de spălat vase

Electrolux ESF5511LOW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acest model are un număr de 6 programe, o capacitate de 13 seturi de vase ce pot fi spălate într-o singură rundă, iar clasa de eficiență energetică este de tipul A+, clasa de eficiență la spălare și uscare fiind de tip A. Dispune de un program de siguranță împotriva inundației, program intensiv, program bio/eco, precum și opțiunile AutoFlex 45-70 grade, funcție pentru pauză și QuickPlus 60 grade.

Timpul rămas din procesul de spălare este afișat pe un display LCD, iar panoul de control mai dispune și de funcție pentru programare întârziată, ce îți permite să programezi începerea ciclului de spălare la ora îți dorită.

Funcția AutoFlex ajută la optimizarea consumului de apă și de energie prin adaptarea temperaturii și consumului la cantitatea încărcăturii și nivelul de murdărie pentru obținerea unei curățări depline și perfecte.

Dacă aveți o încărcătură de vase puțin folosite, cum ar fi între două feluri de mâncare de la o petrecere, aveți la dispoziție programul rapid de spălare a vaselor în doar 30 de minute.

Mașina de spălat vase este dotată și cu o funcție de oprire automată, asigurându-vă că nu va fi folosită energie în plus între ciclurile de spălare.

În ceea ce privește consumul anual al acestui model, acesta se ridică la 3080 litri, având un consum de apă de 11 litri/ciclu și un consum de energie de 1.05 (kW/ciclu de spălare). Consumul anual de energie se ridică la 295 kWh.

Modelul este dotat cu 4 nivele de temperatură și tehnologii de ultimă generație care fac diferența, cum ar fi: un sistem termoeficient pentru încălzirea optimă a apei, un senzor de apă ce detectează nivelul de murdărie și contribuie la reglarea consumului de apă, funcție de oprire automată și sistem cu SensorControl.

Accesoriile cu care vine această mașină de spălat vase sunt cele mai importante și de bază, cum ar fi un coș pentru tacâmuri, un compartiment special pentru sare, raft rabatabil pentru suport de căni, un coș superior cu FlexiLift și un coș cu o parte inferioară cu două rânduri de suporți rabatabili.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Capacitate mare de spălare
  • Design plăcut
  • Tehnologii avansate de spălare

Contra:

  • Mi-ar fi plăcut să se se încadreze în clasa de eficiență energetică A++

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.9
Performanțe - 8.6

8.8

O alegere eficientă

Electrolux ESF5511LOW este o mașină de spălat vase ce te va scuti de timp pierdut ineficient cu spălatul vaselor, astfel că te vei putea ocupa de alte activități în timpul acesta.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.