Electrolux ESF4200LOW – mașina de spălat vase de clasa A

Mașinile de spălat au devenit aparate destul de căutate în ultima vreme, mai ales datorită eficienței dovedite a acestora de a curăța, igieniza și usca rapid vasele. Electrolux ESF4200LOW este un model cu eficiență de clasă A atât pentru spălare, cât și pentru uscare și, mai ales, pentru energie. Preţul său este de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat ), acesta având un raport calitate-preț foarte bun. Modelul se remarcă prin capacitatea destul de mare de spălare, programele variate, sistemele speciale care asigură eficiența de spălare și consumul redus.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Modelul are un design simplu, dar care atrage prin calitatea pe care o inspiră. Designul este unul slim, piedica unui spațiu mai mic fiind astfel depășită, iar aparatul putând aduce un plus de ajutor în orice bucătărie. Carcasa este în totalitate albă, iar panoul de control este și el discret. Acesta este prevăzut cu o serie de pictograme care să ajute la setarea mai ușoară a programelor de spălare. Sunt disponibile în același timp mai multe beculețe LED care să avertizeze asupra nivelurilor de sare și de agent de clătire și să ajute la setare. Dimensiunile modelului sunt del 85 x 44.6 x 61.5 cm, acesta ocupând mult mai puțin spațiu decât un model obișnuit.

Poze cu mașina de spălat vase Electrolux ESF4200LOW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ciuda dimensiunilor mai reduse, capacitatea de spălare este de 9 seturi de vase, fiind acoperită astfel vesela pentru întreaga familie și chiar pentru musafirii unei petreceri. În ceea ce privește organizarea interioară, modelul are două coșuri pentru spălare. Unul dintre coșuri este reglabil pe înălțime, permițând astfel spălarea vaselor dorite. Pot fi curățate atât farfurii, cât și tigăi, oale, tăvi, tacâmuri, pahare etc. Modelul oferă drept accesorii un coș special pentru tacâmuri și raft rabatabil pentru căni.

Sunt disponibile diferite programe de spălare, astfel încât să existe unul pentru fiecare situație întâlnită la curățarea vaselor. Există astfel un program intensiv recomandat pentru vase foarte murdare chiar și de mari dimensiuni care folosește o temperatură de 70 de grade, un program bio/eco pentru vase cu un grad mediu de murdărie care folosește o temperatură de 50 de grade, un program normal pentru utilizarea de zi cu zi, unul rapid de 30 de minute sau unul pentru clătirea suplimentară.

Este disponibilă în același timp programarea întârziată cu până la 3 ore de la încărcare.

Electrolux ESF4200LOW are 3 niveluri de temperatură și este dotată cu o  serie întreagă de sisteme avansate care să asigure că vasele sunt livrate gata pentru servire sau depozitare. Există astfel un sistem de uscare activă cu recondensare, un sistem termoeficient, senzori de control, precum și un sistem special de oprire a apei care crește gradul de siguranță împotriva inundațiilor.

Maşina se încadrează în clasa de eficienţă energetică A, având astfel un consum redus. Consumul de curent pentru un ciclu de spălare este de 0.87 kW, iar cel anual este de 250 kW. Consumul de apă pentru un ciclu de spălare este de 9.5 litri, iar cel anual este de 2660 de litri. Modelul este unul silențios, având un nivel de zgomot de doar 49 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • programareîntârziată,
  • preț accesibil,
  • silențioasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Electrolux ESF4200LOW este o mașină de spălat vase accesibilă, cu un design elegant și specificații destul de bune, ce o fac potrivită chiar și pentru o familie numeroasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.