Electrolux ESF2300OW – mică, dar atât de utilă …

Pe zi ce trece, timpul pe care îl avem disponibil pentru noi sau pentru familie se împuţinează văzând cu ochii. Serviciul ocupă marea majoritate a timpului, cumpărăturile şi ele se întind pe zeci de minute zilnic şi, dacă mai adaugi şi treburile gospodăreşti, realizezi că ziua a trecut. Dacă la multe din activităţile consumatoare de timp nu se poate renunţa, există totuşi ceva la care marii producători de electrocasnice s-au gândit. Deşi este o maşină de spălat vase de mici dimensiuni, calitatea spălării, multitudinea de programe din care să alegeţi şi clasa A de eficienţă energetică şi de eficienţă la spălare justifică pentru Electrolux ESF2300OW preţul de aproximativ 1349 lei (verifică preț actualizat )la care este vândut în magazine.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

De spălatul vaselor, acţiune plictisitoare şi de durată, se ocupă acum maşina de spălat vase, iar pentru o gospodărie de dimensiuni mici, acest model poate fi soluţia ideală. După cum am specificat şi în titlu, este un aparat de mici dimensiuni, ocupând un volum de doar 44.7 x 54.5 x 51.5 cm. Având în vedere că, în cazul electrocasnicelor, greutatea se raportează în general la dimensiuni, această maşină este şi uşoară, putând fi instalată deasupra unui congelator sau pe maşina de spălat rufe.

Poze cu mașina de spălat vase Electrolux ESF2300OW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Culoarea acesteia este albă, cu design minimalist aşa cum ne-a obişnuit Electrolux. Încărcarea se face prin faţă, pe uşă fiind dispuse şi butoanele de control. Acestea sunt poziţionate deasupra uşii, având alăturate pictograme extrem de intuitive, astfel că navigarea printre funcţiile aparatului se face foarte uşor. Partea centrală a zonei superioare a uşii este rezervată unui panou argintiu pe care este inscripţionat logo-ul producătorului. Tot aici se află şi butonul de pornire şi afisajul care indică numărul programului selectat.

Electrolux ESF2300OW  este, cu adevărat, un electrocasnic pentru familiile mici sau pentru bucătăriile mai puţin generoase cu spaţiul, pentru că, faptul că este mică nu îi afectează în nici un fel performanţa. Cu ajutorul acestui dispozitiv, pot fi spălate vasele pentru şase persoane odată, grătarul unic cu care este dotată maşina fiind extrem de încăpător. Pentru tacâmuri există un coş separat.

Fiind destul de mică ca şi capacitate, producătorul a considerat inutilă opţiunea de încărcare la jumătate, în schimb a dotat maşina cu 6 programe care să acopere toată gama de vase şi orice grad de murdărie al acestora. Drept urmare, este disponibil un program intensiv care încălzeşte apa la 70 grade celsius, un program Bio/Eco pentru consum redus de apă şi energie electrică, un program special pentru pahare care foloseşte apă la 40 grade, şi programul QuickPlus cu spălare la 50 de grade. Este disponibil şi un program automat, în care maşina decide singură câtă apă să folosească şi la ce temperatură, în funcţie de gradul de încărcare.

Consumul anual de apă este unul destul de redus, cel de 2100 litri fiind specific doar maşinilor performante. Zgomotul este şi el destul de mic, maşina lucrând la cel mult 48 dB. În cazul în care doriţi să amânaţi spălarea, acest lucru este uşor de făcut, fiind posibilă selectarea timpului de amânare în intervalul 1 – 19 ore. Pe afişajul de dimensiuni mici din zona de mijloc a uşii veţi putea vedea cât mai durează procesul de spălare, precum şi dacă acesta s-a finalizat. În cazul în care concentraţia de sare a scăzut sub limita recomandată, există un indicator de sare care vă va informa.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • dimensiuni mici,
  • silențioasă,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Electrolux ESF2300OW este o mașină de spălat vase elegantă, mică, compactă și eficientă, ideală pentru o familie nu foarte numeroasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.