Mașină de spălat vase Electrolux ESF2300OH

Ne place să ne dotăm gospodăria cu cele mai noi tehnologii, în ideea de a ne simplifica la maxim sarcinile. Tocmai cu acest scop a fost creată și mașina de spălat vase. Mai ales pentru familiile numeroase sunt ferm convinsă că un asemenea aparat electrocasnic e o adevărată binecuvântare. Gătitul nu mai reprezintă o bătaie de cap ce se finalizează cu o bună bucată de vreme petrecută în fața ciuvetei și frecând la vase.

Astăzi am ales să discutăm despre o mașină de spălat fabricată de Electrolux, și anume modelul ESF2300OH, ce se bucură de un preț de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat), în cazul în care te grăbești să o prinzi la reducere. Mulți ar spune că este o investiție inutilă, dar când te gândești că ai un „maldăr” de vase murdare ce ți le face lună, fără ca tu măcar să îți fi udat mâinile începi să îți pui întrebarea în ce colțișor al bucătăriei ai putea să îi faci loc.

Designul mașinei de spălat Electrolux ESF2300OH este unul foarte modern și elegant. Vine pe o nuanță de roșu, foarte plăcută, ce se va încadra perfect în bucătăria ta. Nu ocupă mult spațiu, aproximativ cât un stativ de uscat vasele, deci cu siguranță nu va fi greu să îi găsiți un loc potrivit în bucătărie. Deși dimensiunile sunt mici, nu vă faceți griji în privința cantității de vase pe care va trebui să le spălați, face față chiar și unei cine de 6 persoane. Dispune de un grătar încăpător, ce vă permite să acumulați destul de multe vase pentru a le spăla.

Poze cu mașina de spălat vase Electrolux ESF2300OH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Electrolux ESF2300OH este o mașină de spălat vase destul de eficientă, are o capacitate de a spăla 6 seturi de vase. Se încadrează în categoria A în ceea ce privește clasa de eficiență energetică și eficiență la spălare, iar la clasa de eficiență la uscare se încadrează în categoria B. Afișajul este de tip LED și are 6 programe de spălare. Fiindcă vasele sunt diferite și necesită o curățare diferită, este recomandat să selectați programul AutoFlex, ce folosește tehnologia laser, pentru a verifica nivelul de murdărie a vaselor, proces efectuat înainte de activarea temperaturii și a programului adecvat.

Programul intensiv este de 70°C, astfel că până și vasele cele mai greu de curățat, vor arăta lună.Puteți programa mașina de spălat vase să își înceapă ciclul de spălare mult mai târziu decât momentul în care ați introdus vasele în ea. Aveți posibilitatea să amânați spălarea până la 19 ore.

Grătarul din interior are ca și accesorii și coș de tacâmuri și compartiment de sare. Iar consumul anual nu este foarte mare, consumă 2100 L de apă și 188kw. Din punctul meu de vedere se risipește mult mai multă apă în timpul spălării manuale. Electrolux ESF2300OH este destul de silențioasă, ceea ce înseamnă că nu vă va deranja în timpu ce efectuați alte activități.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • programare întîrziată de până la 19 ore,
  • silențioasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Electrolux ESF2300OH este mașina de spălat vase ideală pentru cei ce își doresc să petreacă cât mai puțin timp cu mâinile în apă și în detergentul de vase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.