ELECTROLUX EPI24LEIW – cu 22000 BTU și Inverter

Dacă până acum ploile și-au cam tot făcut de cap, de câteva zile canicula pare că nu ne dă pace. Nici măcar în casă nu mai putem sta liniștiți, fără să ne afecteze acest val de căldură. Dar acest aspect poate fi remediat cu ușurință, instalând un aparat de aer condiționat eficient, care să ne asigure confortul necesar pe durata verii și nu numai. Un aparat de aer condiționat interesant din acest punct de vedere este modelul ELECTROLUX EPI24LEIW. Poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 4200 lei (verifică preț actualizat), destul de mare pentru o parte dintre noi, dar dacă luăm în considerare faptul că este destinat unei suprafețe foarte generoase, atunci cu siguranță nu ni se va mai părea atât de scump.

Din punct de vedere al designului, modelul excelează și surprinde în mod plăcut prin delicatețe și rafinament. Aparatul de climatizare este realizat pe o nuanță de alb, în ideea de a se potrivi oricărui decor, indiferent că vorbim de unul sofisticat și elegant sau că vorbim de unul ceva mai simplu. În centru se remarcă displayul de tip LED, ce indică gradele din încăpere. Puteți face modificările dorite din telecomanda cu display cu care vine la pachet. Nu pare deloc prea greu de utilizat, astfel că vă veți obișnui destul de repede cu ea.

Unitatea interioară cântărește numai 12,5 kg și are dimensiunile de 104 x 235 x 315 mm, iar cea exterioară cântărește 47 kg și are 700 x 320 x 845 mm, ceea ce înseamnă că vorbim de o prezență discretă în cadrul oricărui decor.

Poze cu aparatul de aer condiționat ELECTROLUX EPI24LEIW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

ELECTROLUX EPI24LEIW dezvoltă o capacitate de răcire de 22000 BTU, iar pentru încălzire ajunge la 22500 BTU, ceea ce înseamnă că modelul este perfect pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 60 mp, adică îl  puteți lua în considerare fie pentru o locuință mai mare, fie pentru o încăpere cu o arie mai generoasă.

Eficiența sa este punctată încă odată de clasa energetică de răcire A+ și clasa energetică de încălzire A, cu un consum anual de 400 kWh, prin urmare nu va avea o influență exagerată asupra facturii de energie electrică. De asemeni să nu uităm nici faptul că aparatul de aer condiționat vine echipat și cu tehnologia Inverter, ce îi reduce consumul drastic față de un model convențional, și acest lucru doar prin faptul că menține temperatura constantă în cameră, cu un consum minim de energie.

În ceea ce privește funcțiile aparatul de climatizare dispune de cele mai utile, și anume: răcire, încălzire, dezumidificare – pentru a nu apărea mucegaiul, ventilare, ionizare, autodiagnoză – pentru a putea afla soluția posibilelor probleme apărute, turbo – ideal atunci când vrei să se răcorească locuința ta imediat și sleep – pentru a te putea odihni bine chiar și în nopțile toride.

De asemeni este bine de luat în calcul faptul că modelul încorporează și filtrele necesare pentru a menține un aer curat, proaspăt și fără praf în cameră, ceea ce înseamnă că nu veți avea motive să vă temeți de alergii sau dezvoltarea altor bacterii.

Modelul nu este deloc zgomotos, unitatea interioară atinge numai 63 dB, iar cea exterioară ajunge la 67 dB, deci vă puteți vedea liniștiți de alte activități fără să vă incomodeze faptul că aparatul este pus în funcțiune. Serviciul de instalare îl puteți comanda de aici și veți beneficia de instalare aparatului de climatizare Electrolux în doar 5 zile.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • clasa energetică răcire  A+,
  • 22000 BTU

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ELECTROLUX EPI24LEIW este un aparat de aer condiționat cu o capacitate extraordinar de mare, ce va face față fără probleme unei locuințe cu un spațiu mai generos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat