ELECTROLUX EPI18LEIW – capacitate de 18000 BTU

În sfârșit a venit și vara, în sfârșit putem să ne bucurăm de vremea caldă și plăcută după care am tânjit atâta timp. Dacă până acum am cam suferit datorită precipitațiilor ce ne-au cam dat bătăi de cap, se pare că de acum înainte vara își intră în drepturi, iar temperaturile vor urca destul de mult în termometre. Având experiența anilor trecuți, m-am decis să nu mai trec prin clipele insuportabile, în care abia mai putem respira datorită caniculei. Prin urmare anul acesta am început să caut un aparat de aer condiționat cât mai eficient, care să îmi asigure confortul pe toată durata zilei, cât și a nopții, indiferent cât de cald ar fi afară. Astfel am dat peste modelul ELECTROLUX EPI18LEIW, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 3800 lei (verifică preț actualizat), un preț poate nu la îndemâna oricui, însă trebuie să avem în vedere faptul că modelul este destinat locuințelor ceva mai mari sau spațiilor cu o suprafață ceva mai generoasă.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model elegant, construit pentru un spațiu modern. Ca și 99% din modelele actuale de pe piață, și acesta este realizat tot pe o nuanță de alb, în ideea de a nu crea o notă discordantă cu decorul încăperii, ba mai mult să fie o prezență cât mai delicată și cât mai eficientă. În centru nu ai cum să nu remarci display-ul de tip LED, ce afișează gradele din încăpere, ce pot fi schimbate cu ușurință folosind telecomanda din dotare.

Dacă ne aruncăm un ochi peste dimensiunile aparatului de climatizare, vom putea observa faptul că modelul are dimensiuni destul de rezonabile, ce îl vor încadra în categoria modelelor discrete. Unitatea interioară cântărește 9 kg și are 940 x 205 x 275 mm, iar cea exterioară cântărește 34,5 kg și are 760 x 285 x 590 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat ELECTROLUX EPI18LEIW

ELECTROLUX EPI18LEIW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

ELECTROLUX EPI18LEIW are o capacitate de răcire de 17500 BTU și o capacitate de încălzire de 18000 BTU, ceea ce înseamnă că modelul este recomandat pentru încăperi de până la 44 mp.

Potrivit testelor de eficiență, aparatul de climatizare se încadrează în clasa energetică A++ pentru răcire și clasa energetică A+ pentru încălzire, cu un consum anual de doar 293 kWh. De asemeni, aparatul încorporează și tehnologia Inverter, ce are grijă să mențină o temperatură constantă în încăpere, cu un consum mult mai mic față de modelele non-inverter. Nici în privința sănătății nu aveți de ce să vă faceți probleme, și când afirm acest lucru mă bazez pe faptul că aparatul de aer condiționat încorporează 3 filtre(Silver Ion, Bio-Hepa și Carbon activ), ce au grijă să mențină aerul proaspăt și curat cu fiecare utilizare.

În ceea ce privește funcțiile producătorul echipează modelul cu cele mai utile, și anume: răcire, încălzire, dezumidificare – pentru a regla nivelul de umiditate din cameră, ventilare, ionizare, autodiagnosticare, turbo mode – pentru o răcire instantanee, sleep night mode – pentru a vă putea odihni cât mai bine chiar și pe timpul nopților cu temperaturi ridicate.

Modelul Electrolux are un nivel de zgomot redus, ce va face utilizarea lui o plăcere, nu-i veți simți prezența nici măcar atunci când vreți să vă odihniți, mai precis unitatea interioară ajunge la 56 dB, iar cea exterioară ajunge la 65 dB. Serviciile de instalare nu sunt inclus, dar le veți putea achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • clasa energetică răcire  A++,
  • 18000 BTU

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ELECTROLUX EPI18LEIW este un aparat de aer condiționat cu Inverter, ce are grijă de confortul utilizatorului pe o arie de aproximativ 44 mp.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat