ELECTROLUX EPI12LEIW – ideal pentru zilele de caniculă

Gata, în sfârșit a venit și vara, dar odată cu ea și canicula insuportabilă, ce ne perturbă confortul atât acasă, cât și la serviciu. Dacă până acum câteva zile ne văitam de prea multe precipitații, ei bine acum am început să ne văităm de faptul că nu mai facem față valului de caniculă, ce a cuprins întreaga țară. Dar nu este neapărat nevoie să avem de suferit în această perioadă. Cum este posibil acest lucru? Destul de simplu, instalând un aparat de aer condiționat, ne vom asigura temperatura optimă pe tot parcursul anului, astfel că activitățile noastre nu vor avea de suferit câtuși de puțin. Un model demn de luat în considerare este și aparatul de aer condiționat ELECTROLUX EPI12LEIW. Are un preț de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat), destul de decent din punctul meu de vedere, mai ales dacă ne ghidăm după specificațiile sale destul de interesante.

Nici partea de design nu se lasă mai prejos, mai exact vorbim de un model destul de elegant, încât să se potrivescă oricărui tip de locuință. Modelul este conceput pe o nuanță de alb, astfel încât să fie o prezență discretă oriunde ar fi montat. Se poate observa că dispune de un display de tip LED în centru, unde vei putea verifica temperatura din cameră. Cu ajutorul telecomenzii din dotare vei putea schimba destul de ușor funcțiile, chiar dacă nu te împaci prea bine cu tehnologia.

Dimensiunile aparatului sunt destul de mici, comparativ cu ale altor modele, mai precis unitatea interioară cântărește 7,5 kg și are 800 x 188 x 275 mm, iar cea exterioară cântărește 28 kg și are 780 x 250 x 540 mm, de unde putem trage concluzia că modelul se impune prin eficiență mai degrabă decât prin robustețe.

Poze cu aparatul de aer condiționat ELECTROLUX EPI12LEIW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

ELECTROLUX EPI12LEIW dezvoltă o capacitate de răcire de 12000 BTU și o capacitate de încălzire de 12500 BTU, adică se va potrivi unei suprafețe de aproximativ 35 mp. Poate fi folosit atât pentru locuințe, cât și pentru spații comerciale. Încoprorează tehnolgia Inverter, ceea ce înseamnă că și consumul său de energie va fi mult mai mic, cu cel puțin 30% față de un model non-inverter.

În urma testelor de eficiență, aparatul a fost încadrat în clasa energetică de răcire A+ și clasa energetică de încălzire A, cu un consum anual de 219 kWh, ceea ce mi se pare destul de puțin raportat la nivelul de confort pe care ni-l satisface.

Funcțiile de care dispune acest model sunt de două tipuri: funcții standard – răcire, încălzire, dezumidificare(pentru a nu se forma mucegaiul), ventilare și funcții speciale – ionizare, autodiagnoza(pentru a descifra mai ușor problema apărută), turbo(pentru o răcire/încălzire instantanee) și sleep mode(pentru că meriți să ai nopți răcoroase și liniștite, ca să o poți lua de la capăt a doua zi).

Aparatul nu deranjează cu nimic în plus față de celelalte modele atunci când vine vorba de zgomot, unitatea interioară ajungând la 56 dB, iar cea exterioară la 63 dB. Serviciul de instalare nu este inclus în prețul aparatului, dar îl puteți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • clasa energetică răcire  A+,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ELECTROLUX EPI12LEIW este un aparat de aer condiționat destul de eficient, ce îți va asigura confortul necesar atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat