ELECTROLUX EPI09LEIW – potrivit pentru o garsonieră

Căldură, soare, timp excelent pentru mare sau pișcină. Dar ce te faci când se termină concediul și trebuie să faci față temperaturilor insuportabile pe vremea aceasta? Mulți apelează la gheață în băuturi răcoritoare sau la un ventilator. Dar nici una din aceste soluții nu poate fi mai eficientă decât instalarea unui aparat de aer condiționat, ce răcorește întreaga cameră, atingând cu ușurință nivelul de confort pe care oricine și l-ar dori pe o asemenea vreme. Unul dintre modelele cele mai eficiente de pe piață la ora actuală este aparatul de aer condiționat ELECTROLUX EPI09LEIW. Are un preț de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare având în vedere că discutăm despre un model cu Inverter, plus alte caracteristici esențiale unui mediu plăcut și relaxant.

În ceea ce privește designul, aparatul de aer condiționat Electrolux are parte de un aspect interesant și foarte plăcut. În centru nu ai cum să nu remarci display-ul de tip LED, ce afișează gradele din încăpere, dar în rest putem spune că simplitatea este caracteristica de bază în ceea ce privește designul său. Este disponibil în varianta pe alb, în ideea de a se potrivi oricărei încăperi, indiferent de decor. Vorbim de un model cu dimensiuni mici, ce îl vor face să nu se evidențieze prea tare, mai precis unitatea interioară cântărește 7,5 kg și are 800 x 188 x 275 mm, iar cea exterioară cântărește 28 kg și are 780 x 250 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat ELECTROLUX EPI09LEIW

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Electrolux are o capacitate de răcire de 9000 BTU, iar pentru încălzire ajunge la 9500 BTU, mai exact se va potrivi unei suprafețe de aproximativ 25 mp. În urma testelor de eficiență realizate, aparatul de aer condiționat se va încadra în clasa energetică de răcire A+ și clasa energetică de încălzire A, cu un consum anual de 175 kWh, destul de puțin comparativ cu alte modele ce le găsim la același preț. Dar dacă mai adăugăm și tehnologia Inverter, cu siguranță acest aspect îi va da un plus de valoare datorită faptului că îi scade consumul cu minim 30% față de un model convențional, ceea ce s-ar traduce printr-o factură la energia electrică destul de rezonabilă.

ELECTROLUX EPI09LEIW dispune de filtrele necesare pentru un ambient plăcut, curat, în care alergenii nu au ce căuta. Aici vorbim de filtre precum: Carbon activ, Silver Ion și Bio-Hepa.

Pe partea de funcții, vei descoperi la acest model de aparat de climatizare tot ceea ce ai avea nevoie pentru a-ți asigura confortul, ce implică funcții precum: răcire, încălzire, dezumidificare – controlează nivelul de umiditate, ventilare, turbo mode – pentru o răcire instantanee, sleep mode – îți vei asigura nopți liniștite pe toată durata verii.

Nivelul de zgomot atins, este destul de mic, unitatea interioară ajunge la 55 dB, iar cea exterioară ajunge la 63 dB, mai exact nu ajunge să deranjeze atunci când aparatul este pus în funcțiune. Serviciile de instalare pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Inverter,
  • clasa energetică răcire  A+,
  • Sleep mode,
  • consum mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ELECTROLUX EPI09LEIW este un aparat de aer condiționat potrivit unei garsoniere sau chiar unui apartament cu 2 camere. Are grijă ca tu să suporți mult mai ușor căldura excesivă din lunile iulie-august.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat