Electrolux EHH6340FOK – plita electrică pe bază de inducție

Electrolux EHH6340FOK este una dintre plitele care oferă cel mai bun randament pentru gătit, având o putere mare ce poate fi reglată în detaliu, o suprafață generoasă și mai ales un grad ridicat de economie. Plita Electrolux poate fi găsită în magazine la prețul de 1849 lei (verifică preț actualizat). Aparatul are un preț ceva mai mare, dar își merită toți banii. Vei beneficia de unul dintre cele mai inteligente și eficiente sisteme de gătit disponibile la momentul actual. În plus, plita este foarte economică, așa că pe termen lung achiziția se va dovedi profitabilă. Investiția este una foarte inteligentă.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul plitei este unul foarte modern, aceasta remarcându-se în primul rând prin suprafața perfect netedă. Designul este complet negru, oferind o notă elegantă și minimalistă. Bucătăria va avea un aspect cu totul și cu totul modern. Dimensiunile plitei sunt de 59 x 52 cm, aceasta fiind încorporabilă în mobilierul de bucătărie.

Poze cu plita încorporabilă

Electrolux EHH6340FOK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul este unul cu inducție, așa că suprafața de gătit nu se încălzește, căldura fiind produsă direct în vas. Acest lucru aduce un grad ridicat de siguranță atât pentru tine, cât și pentru cei mici, întrucât nu mai există riscul să vă accidentați la atingerea plitei.

Având suprafața netedă și funcționând pe inducție, modelul este extrem de ușor de curățat. Petele nu se vor întări, curățarea fiind astfel mult mai ușoară. Trecerea unei cârpe peste suprafața netedă este de ajuns.

Panoul de control este așezat frontal, oferind un acces rapid la suprafața de lucru. Acesta este prevăzut cu touch, fiind ușor de folosit și ocupând un spațiu foarte mic. Panoul este în același timp iluminat și beneficiază de semnalizare sonoră, așa că este cu atât mai ușor de setat. Pentru protecția suplimentară a copiilor, panoul poate fi blocat printr-o singură atingere.

Pentru gătitul efectiv ai la dispoziție patru arzătoare de diferite dimensiuni. Două dintre acestea au dimensiuni medii, unul este mare, iar unul este mic. Puterea arzătoarelor este printre cele mai mari disponibile. Astfel, arzătoarele medii au o putere de 2.8 kW, cel mare are o putere de 3.7 kW, iar cel mic o putere de 2.5 kW. Arzătorul mic are o putere mai mare decât a multor arzătoare mari. Sistemul cu inducție permite reglarea în detaliu a temperaturii, putând găti rețetele exact la temperatura necesară și economisind astfel energie. Datorită puterii ridicate, viteza de încălzire este și ea foarte mare. Timpul de gătit va fi astfel mai scurt. Pentru momentele în care vrei să grăbești și mai mult procesul de gătire ai la dispoziție funcția Booster.

Este de remarcat și funcția Stop+Go. Aceasta îți permite să oprești procesul de gătire pentru o perioadă, fiind utilă pentru momentele în care trebuie să pleci de acasă sau în care ai altceva de făcut și nu poți supraveghea mâncarea. E nevoie de o atingere pentru a întrerupe complet gătitul și încă una pentru reluarea acestuia la aceleași setări.

Sistemul cu inducție este și cel mai economic, așa că facturile la curentul electric vor fi foarte mici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • ușor de folosit,
  • inducție

Contra

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Consum - 9.3
Siguranță - 9.7

9.5

O alegere eficintă

Electrolux EHH6340FOK este o plită pe inducție, ce te ajută să gătești mult mai repede și mai ușor, astfel că nu vei mai petrece prea mult timp în bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.