Electrolux EHF6241FOK – plita vitroceramică modernă

Plita reprezintă un real ajutor în bucătărie, contribuind nu doar la prepararea corectă și rapidă a alimentelor, ci și la crearea unei atmosfere moderne. Electrolux EHF6241FOK este o plită electrică vitroceramică de calitate, care îți oferă numeroase avantaje. Plita electrică vitroceramică Electrolux poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru aceasta încep de la 38 de lei, fiind destul de atractive. Raportul calitate-preț este unul bun. Modelul se remarcă prin suprafața modernă generoasă pe care o pune la dispoziție pentru gătit, panoul de control prevăzut cu taste touch și numeroasele funcții pentru siguranță. Așadar, te vei putea bucura de un aparat de real ajutor, care se va asigura că rețetele tale se vor prepara exact așa cum trebuie și în siguranță deplină. Alegerea este una inspirată.

Designul plitei este unul foarte atractiv, aceasta fiind alcătuită din sticlă vitroceramică neagră. Cum rolul principal al unui astfel de aparat este să optimizeze gătitul, modelul de față oferă în primul rând un spațiu generos. Plita funcționează pe baza comenzilor tactile cu feedback acustic. Panoul de control ocupă un spațiu foarte mic, astfel încât spațiul pentru gătit să fie cât mai mare. Acesta este așezat în partea frontală, oferind un acces rapid.

Plita are dimensiunile de 59 x 52 cm, putând fi instalată cu ușurință în orice spațiu de pe mobilă. În același timp, aparatul este individual, așa că poate fi așezat în orice loc. Este de remarcat faptul că plita este dotată cu indicatoare de căldură reziduală. Prin urmare, vei putea ști care parte este încă fierbinte, putând evita accidente și, în același timp, folosi căldura pentru a economisi energie. Suprafața plitei este perfect netedă, putând fi curățată cu ușurință prin simpla trecere a unei cârpe. Logo-ul Electrolux se găsește discret în partea din spate. Designul este unul foarte elegant, așa că bucătăria ta va arăta modernă și rafinată.

Poze cu plita încorporabilă

Electrolux EHF6241FOK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru protecția celor mici ai la dispoziție o funcție care blochează panoul de control. Aceasta se activează printr-o singură atingere de buton și îi ține pe copii departe de pericol.

Modelul este prevăzut cu siguranță și cu un sistem pentru deconectarea automată. Aparatul este dotat cu 4 arzătoare marcate prin însemne circulare. Două dintre arzătoare sunt mici, unul este mare, iar unul este mediu. Vei putea astfel să alegi arzătorul în funcție de dimensiunile vaselor sau cantitatea de apă folosită. Plita funcționează pe baza aprinderii electrice.

Arzătoarele au o putere foarte bună. Arzătoarele mici au o putere de 1.2 kW, în timp ce arzătorul mare are o putere de 2.2 kW, iar cel mediu o putere de 1.8 kW. Timpul de fierbere va fi unul redus. Arzătorul mare este potrivit și pentru gătitul la wok. Plita electrică este mult mai economică decât sistemele vechi, pe gaz. În același timp, plita este mai economică decât modelele electrice simple. Atrăgând facturi reduse la curentul electric, aceasta va contribui la economisirea pe termen lung.

Cablul pentru alimentare are dimensiunea de 1.5 m, fiind suficient de lung pentru a permite conectarea ușoară la priză.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • ușor de folosit,
  • preț accesibil

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Consum - 8.5
Siguranță - 9

8.8

O alegere eficientă

Electrolux EHF6241FOK este o plită vitroceramică destul de aspectuoasă, cu un preț destul de rezonabil, ce te va ajuta să găstești cele mai gustoase mâncăruri.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.