Electrolux EGT6242NOK – o plita eficientă

Aparatele de gătit încorporabile reprezintă o opțiune de viitor, fiind mai practice și mai economice. În același timp, acestea au un aspect mult mai elegant și mai modern, făcând aragazul vechi să pară de domeniul trecutului. Electrolux EGT6242NOK este o plită electrică accesibilă care își face foarte bine treaba, fiind una dintre cele mai atractive. Plita electrică încorporabilă poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 899 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul bun, modelul fiind potrivit pentru orice buzunar. Acesta se remarcă prin designul modern și elegant alcătuit din sticlă ceramică.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Prezența plitei în bucătărie se va face remarcată ușor datorită faptului că aceasta este disponibilă pe negru, lucru mai rar întâlnit până acum ceva timp. Plita este alcătuită din sticlă ceramică. Suprafața sa este extrem de ușor de curățat cu o simplă cârpă și este, în același timp, rezistentă. Într-adevăr, sticla are cusurul ei, păstrând urme ușoare și fiind problematică pentru persoanele perfecționiste. Lucrurile nu stau însă chiar atât de rău.

Poze cu plita încorporabilă

Electrolux EGT6242NOK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru control sunt disponibile butoane rotative așezate frontal. Acestea sunt ușor de apucat și răsucit. Butoanele reglează nu doar temperatura, ci și aprinderea. Un buton trebuie rotit pentru a porni alimentarea cu gaz și apăsat pentru a genera scântei.

Plita are dimensiunile de 59 x 52 cm, putând fi ușor încadrată în blatul din mobila de bucătărie. Încorporabilele sunt utile cu atât mai mult pentru spațiile mici.

Aparatul este dotat cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite care oferă flexibilitate în timpul procesului de gătire. Grătarele pentru fiecare arzător sunt individuale și sunt alcătuite din oțel, având o rezistență ridicată.

Plita funcționează pe gaz și are aprindere electrică. Arzătoarele oferă o putere decentă pentru gătit. Există 2 arzătoare normale, unul mare și unul mic, putând alege în funcție de capacitatea vasului. Arzătoarele normale au o putere de 1.9 kW, în timp ce arzătorul mare are o putere de 2.9 kW, iar cel mic o putere de 1 kW. Modelul este prevăzut cu duze GPL.

Per ansamblu, alegerea este una foarte atractivă, beneficiind de un raport calitate-preț bun, astfel că nu doar că vei beneficia de un produs mult mai elegant în bucătărie, ci și de unul mult mai eficient decât vechiul aragaz.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • ușor de folosit,
  • preț decent,
  • consum mic,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Consum - 8.4
Siguranță - 8.6

8.5

O alegere eficientă

Electrolux EGT6242NOK este o plită încorporabilă modernă, ce te ajută să gătești mult mai repede și mai eficient, dar totodată te ajută să economisești să spațiu.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.