Electrolux EGG6343NOX – o plită încorporabilă accesibilă

Îți dorești să renunți la vechiul aragaz în favoarea unei plite încorporabile eficiente, ce se bucură de un design plăcut? În cazul acesta, îți propun modelul Electrolux EGG6343NOX, ce are un preț de aproximativ 852 lei (verifică preț actualizatși poate fi achiziționată chiar și în rate lunare de 42 lei. Vorbim de o plită din inox, cu aprindere electrică, ce se potrivește unui tip de mobilier modern.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Elefant.

Designul plitei este unul plăcut, aprinderile fiind distribuite în mod clasic, cate două pe fiecare parte. Au diferite mărimi astfel încât gătitul poate fi iute și intens sau lent și atent. Spre exemplu pe duza cea mare poți alege să gătești în tigaie Wok, mai ales că trebuie să o încălzești la maxim și să gătești rapid . Arzătorul este de mare putere, iar inele vor face ca mâncarea să fie gata în doar cateva clipe.

Poze cu Electrolux EGG6343NOX

Electrolux EGG6343NOX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control este format din 4 aprinderi corespunzătoare fiecărei zone de gătit, ce funcționează prin apăsare și rotire. Acestea sunt dispuse în partea frontală, pentru a le putea utiliza cu ușurință.

Plita este alimentată pe gaz și dispune de 4 arzătoare din fontă, unul Wok, cu o putere de 4kW, unul mic, cu o putere de 1 kW și două normale, cu o putere de 2 kW fiecare. Deasupra suprafeței de gătit, se regăsesc două suporturi din fontă, ce îți sigură o bază solidă pentru gătit sau pentru a depozita vasele de gătit.

Trebuie să știi că plita este prevăzută cu termocupluri, ce reușesc să monitorizeze în mod inteligent flacăra. Mai exact dacă flacăra se stinge accidental, alimentarea pe gaz este întreruptă. În felul acesta se vor evita accidentele neplăcute, iar liniștea utilizatorului este asigurată de fiecare dată.

Întreținerea plitei este destul de ușoară, se șterge cu o lavetă murdăria, se folosesc detergenții potriviți pentru întreținerea inox-ului și astfel plita ta va arăta impecabil după fiecare utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • suprafața de gătit WOK,
  • dotată cu sistem inteligent ce monitorizează flacăra în mod inteligent,
  • grătarul și duzele sunt din fontă

Contra

  • se zgârie destul de ușor

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8
Consum - 7.8
Siguranță - 8.8

8.2

O alegere accesibilă

Electrolux EGG6343NOX este o plită încorporabilă ușor de utilizat, ce poate fi achiziționată la un preț destul de rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: 3.78 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.