Electrolux EFP6440X – hota puternică de dimensiuni mici

Dacă ai o bucătărie mică și îți dorești o hotă care să se încadreze ușor deasupra aragazului și să fie și accesibilă, Electrolux EFP6440X este o alegere foarte potrivită. Nimic nu este mai neplăcut decât atunci când mirosul de mâncare din bucătărie ajunge în toată casa înainte de sosirea musafirilor sau atunci când acesta se impregnează în hainele tale. Din păcate de multe ori nu este suficient să deschizi geamul, așa că o hotă se dovedește a fi o alegere foarte inspirată. În plus, aceasta absoarbe și aburul, protejând pereții de mucegai. Hota Electrolux  poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 549 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 20 de lei. Raportul calitate-preț este astfel unul foarte bun.

Hota poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Modelul se remarcă prin faptul că se potrivește chiar și în cele mai mici spații, având, în ciuda dimensiunilor reduse, o putere mare de absorbție. Designul este unul de calitate, fiind alcătuit din inox. Punctele forte ale hotei sunt existența a două motoare puternice, a două filtre din aluminiu și posibilitatea îndeplinirii funcției de recirculare a aerului. În plus, vei beneficia de un aparat de calitate garantată oferit de Electrolux, unul dintre producătorii cei mai apreciați de pe piața de electrocasnice mici și mari. Prețul foarte redus completează atractivitatea pachetului și face imposibil de reproșat orice aspect.

Designul este unul foarte atractiv, fiind alcătuit în totalitate din inox. Aspectul este unul modern și elegant. Hota este încorporabilă și ocupă extrem de puțin spațiu, putând fi chiar și ascunsă. Dimensiunile acesteia sunt de doar 17.3 x 59.8 x 29.5 cm.  Acest lucru se datorează sistemului de culisare. Prin urmare, instalarea se face prin tragere. Comenzile sunt glisante, iar setările sunt extrem de simplu de selectat. Greutatea aparatului este de 8.4 kg. Pentru iluminare sunt folosite două lămpi cu putere de 40 W. Lămpile sunt de tip bulb halogen și oferă o lumină puternică. E bine de știut că lămpile nu pot fi pornite atunci când hota nu este trasă.

Poze cu hota Electrolux EFP6440X

Electrolux EFP6440X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La partea tehnică este de remarcat în primul rând existența a două motoare, ceea ce face hota extrem de utilă pentru orice spațiu. Puterea de absorbție este de 225 – 390 metri cubi pe oră, randamentul fiind unul foarte bun.

Motoarele oferă o ventilaţie rapidă, îndepărtând în timp record mirosurile de mâncare și aburul. Sunt disponibile trei viteze de absorbție, astfel încât să poți adapta viteza la fiecare situație și să poți economisi energie. Motoarele sunt foarte silențioase, așa că nu vei fi deranjat de zgomot, nivelul atingând valoarea de doar 55 – 69 dB.

Un alt aspect atractiv este acela că hota Electrolux EFP6440X este dotată cu două filtre de curățare din aluminiu. Acestea sunt ușor de scos și de curățat. Filtrele protejează motoarele de grăsime, oferind o eficiență ridicată și o durată de viață îndelungată. Ar mai fi de remarcat aici faptul că hota poate realiza și funcția de recirculare a aerului. Aceasta este posibilă prin achiziția și instalarea ulterioară a unui filtru de carbon.

Lungimea cablului de alimentare este de 1.5 metri, ceea ce înseamnă că va trebui să îi asiguri o priză destul de apropiată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • este încorporabilă,
  • din inox
  • nu este zgomotoasă

Contra:

  • puterea de absorție putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design - 8.8
Putere de absoție - 8.1
Zgomot - 8.4

8.4

Bună

Electrolux EFP6440X este o hotă suficient de puternică pentru o bucătărie mică, ce împiedică mirosul de mâncare să se răspândească prin casă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.