Electrolux EDH3686GDE – uscătorul cu pompă de căldură

Atunci când ai un volum mare de haine de spălat este important să ai și posibilitatea să le usuci rapid. O primă problemă este spațiul pentru uscare. În plus, chiar și atunci când ai spațiu la dispoziție, nu este deloc eficient să aștepți ore întregi să se usuce hainele. Apoi, uscarea pe calorifer poate atrage mucegaiul. Uscătorul electric de haine reprezintă astfel o soluție ideală. Modelul Electrolux EDH3686GDE are o capacitate mare de încărcare, este eficient și economic. Uscătorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2999 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 100 de lei. Prețul este unul într-adevăr ceva mai mare, dar dotările performante își merită investiția. Modelul oferă numeroase programe și funcții, are un design atractiv și mai ales este unul economic. Pe termen lung acesta va ajuta la economisire. Alegerea este una foarte inspirată.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul acestuia este foarte modern, fiind prevăzut cu ecran LCD, control electronic. Carcasa este disponibilă într-o combinație de alb și argintiu, iar hubloul are dimensiuni mai mult decât generoase, făcând descărcarea hainelor extrem de ușoară. Dimensiunile uscătorului sunt de 85 x 60 x 60 cm, acesta ocupând la fel de mult spațiu precum o mașină de spălat.

Poze cu uscătorul de rufe

Electrolux EDH3686GDE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 8 kg, fiind destul de mare pentru a permite uscarea unui întreg ciclu de haine spălate. Vor fi necesare astfel mult mai puține programe, ceea ce se dovedește avantajos pentru a economisi atât timp, cât și energie.

În ceea ce privește dotările tehnice, uscarea se realizează prin intermediul unei pompe cu căldură care facilitează condensarea. Aceasta asigură o uscare eficientă și în același timp blândă cu țesăturile. Timpul de uscare este scurt, iar hainele sunt livrate gata pentru a fi purtate sau pentru a fi depozitate.

Modelul beneficiază de senzori performanți care detectează nivelul de umiditate și adaptează setările pentru obținerea unor rezultate optime.

Vei avea la dispoziție numeroase programe personalizate de uscare. Acestea se aseamănă cu cele de la mașinile de spălat. Vei găsi astfel programe pentru bumbac sau sintetice sau lână, dar și unele specifice precum cel pentru lenjerie de pat sau călcarea ușoară. Pentru fiecare program vei putea alege gradul de uscare dorit. Durata programului clasic de uscare pentru bumbac este de 131 de minute. Programul pentru călcarea ușoară are la bază rotirea în două direcții a cuvei care permite dezlipirea hainelor și previne încurcarea acestora. Ai la dispoziție de asemenea și un program pentru reîmprospătarea hainelor, util pentru hainele care au stat mult timp în șifonier sau pentru îndepărtarea mirosului de țigară.

Există funcția de programare întârziată, așa că vei putea seta uscătorul să pornească la o anumită oră. Funcția se dovedește utilă pentru momentele în care trebuie să pleci de exemplu de dimineață de acasă pentru întreaga zi și vrei ca uscătorul să pornească într-un anumit interval.

Modelul Electrolux se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce este de apreciat în condițiile în care majoritatea uscătoarelor au un consum destul de mare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitatea de încărcare de 8 kg,
  • afișaj LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 9.6
Performanțe - 9.4
Ușruință în utilizare - 10

9.7

Ideal pentru spații mici

Electrolux EDH3686GDE este un uscător de rufe extrem de eficient, potrivit pentru spațiile mici, în care uscarea rufelor este destul de dificilă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.