Electrolux EDC2086GW3 – uscătorul cu capacitate mare

Dacă nu ai la dispoziție un spațiu suficient pentru a întinde un uscător clasic de rufe, dar mai ales dacă ai nevoie de un timp redus în care să poți folosi hainele după spălare, uscătorul electric reprezintă o soluție foarte practică. Electrolux EDC2086GW3 este un model modern și performant care te va ajuta să îți gestionezi mult mai bine treburile casnice. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1749 lei (verifică preț actualizat ), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 60 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun. Punctele forte ale uscătorului sunt performanța și randamentul ridicate, capacitatea mare de încărcare și numărul mare de programe personalizate. Punctul slab este reprezentat de consumul energetic ceva mai mare. Per ansamblu însă alegerea este una inspirată.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul uscătorului este modern și elegant, acesta având un panou de control foarte animat și remarcându-se printr-un hublou generos, care permite încărcarea ușoară cu haine. Încărcarea se face frontal. Ușa hubloului este reversibilă, așa că poți stabili deschiderea pe orice parte dorești. Panoul de control este prevăzut cu un ecran LED și control touch, astfel încât setarea programului să se facă foarte ușor. La fel ca în cazul mașinilor de spălat, în partea centrală se găsește un buton circular rotativ.  Cu ajutorul ecranului vei putea programa uscătorul să pornească atunci când îți este mai convenabil. Carcasa în totalitate albă, iar ușa hubloului este argintie. Modelul are dimensiunile de 85 x 60 x 60 cm. Piciorușele sunt ajustabile. Este disponibil un kit pentru suprapunerea peste mașina de spălat.

Poze cu uscătorul de rufe

Electrolux EDC2086GW3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 8 kg, făcând posibilă realizarea unui număr redus de programe, întrucât randamentul este foarte bun. Vei putea usca toate hainele dintr-un ciclu al mașinii de spălat.

În ceea ce privește dotările tehnice, aici se remarcă în primul funcția de uscare prin condesare. Uscătorul este automat, așa că totul se face simplu și rapid. Circuitul de aer este închis. Pentru uscarea hainelor, aparatul răcește umezeala aerului și produce apă condensată care este apoi colectată în recipientul pentru apă condensată sau eliminată.

Modelul beneficiază de senzori performanți de uscare ce pot stabili automat nivelul de umiditate și de temperatură, astfel încât rezultatele să fie întotdeauna optime.

Uscătorul oferă o serie completă de programe de uscare, pornind de la cele clasice precum cel pentru bumbac sau sintetice, cât și unul special pentru lână, unul pentru lenjerie de pat, unul pentru haine delicate sau unul rapid. Programele pentru bumbac și sintetice pot fi personalizate prin alegerea unui nivel de uscare (extra dry, strong dry, cupboard dry, iron dry). Durata programului clasic de uscare pentru bumbac este de 131 de minute. Mai există în același timp și un program pentru pregătirea hainelor pentru călcat care netezește cutele și permite astfel o călcare mult mai ușoară și un program de reîmprospătare a hainelor, util pentru hainele care au stat mult timp în șifonier sau pentru îndepărtarea mirosului de țigară.

Este disponibilă semnalizarea acustică la terminarea programului. Modelul Electrolux se încadrează în clasa de eficiență energetică B. Consumul pentru un ciclu de uscare este de 4.8 kWh, iar cel anual este de 560 kwh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 8 kg,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 8.7

8.9

O alegere eficientă

Electrolux EDC2086GW3 este un uscător de rufe ce nu ar trebui să lipsească din casele celor ce își doresc să economisească timp și spațiu cu uscarea rufelor.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.