Daikin R-32 FTXJ35MW-RXJ35M – ce schimbări aduce noul AC Daikin!

Iată că a venit și vara cu ale ei zile toride, în care pur și simplu simți că nu mai găsești o oază de liniște nici măcar în propria locuință. Soluții sunt, și mai scumpe și mai ieftine, de toate felurile, însă cea mai eficientă soluție rămâne aparatul de aer condiționat, iar modelul Daikin R-32 FTXJ35MW-RXJ35M ar putea fi opțiunea potrivită. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 5295 lei (verifică preț actualizat). Prețul este pe măsură, având în vedere că Daikin este lider de piață atunci când vine vorba de aparate de aer condiționat.

Mai mult de atât, Daikin este primul producător care introduce în aparatele de aer condiționat agentul frigorific R-32, mult mai prietenos cu mediul, dar și cu buzunarul utilizatorului, și asta datorită eficienței energetice mai mari și a faptului că reduce consumul de agent frigorific. Agentul frigorific R-410A, utilizat în prezent pentru aparatele de aer condiționat va fi interzis începând cu 2025, datorită efectului său asupra încălzirii globale. Așadar Daikin s-a grăbit să facă aceată schimbare cu 8 ani înainte de a fi obligat de regulamentul european.

Designul aparatului este unul simplu, dar foarte elegant. Unitatea internă este complet albă, brăzdată de o linie pe lungime, deasupra căreia se remarcă logo-ul producătorului. Vine la pachet cu o telecomandă intuitivă, cu funcțiile căreia te acomodezi destul de rapid.

Poze cu Daikin R-32 FTXJ35MW-RXJ35M

Daikin R-32 FTXJ35MW-RXJ35M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Daikin este destinat uzului rezidențial, dar asta nu înseamnă că nu ar putea fi folosit și pentru pensiuni, camere de hotel sau chiar și birouri mici de apartament. Are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce îl recomandă pentru o suprafață cuprinsă între 25 și 35 mp. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ și vine echipat cu tehnologia Inverter, ce îi asigură un consum cu aproximativ 20% mai mic față de un aparat convențional.

AC-ul dispune de mai multe filtre, ce reușesc să întrețină un aer cât mai curat în cameră, fără alergeni și particule de praf, ce pot dezvolta diferite alergii. Are 4 trepte de ventilație, astfel că aparatul poate fi setat în așa fel încât fluxul de aer să nu deranjeze pe nimeni din interiorul camerei.

Cât despre funcții, vine echipat cu o gamă destul de diversificată, încât să satisfacă chiar și pretențiile cele mai mari. Dispune chiar și de Wi-Fi control, așa că poate fi controlat de la distanță, din orice loc există o conexiune la internet. Mi se pare ideal să setezi încă de când ești la birou ce temperatură să fie când revii acasă.

Nu este nici gălăgios, atinge numai 45 dB, producând un \gomot similar cu cel din interiorul unei biblioteci. Așadar vei putea dormi liniștit cu aparatul de aer în funcțiune, fără teama că zgomotul produs te-ar putea trezi.

Aparatul de aer condiționat Daikin nu include nici kitul de instalare, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț mic,
  • nivel redus de zgomot
  • consum redus de energie
  • Wi-Fi

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.4
Eficiență răcire/încălzire - 9.7
Nivel de zgomot - 9.6

9.6

O alegere premium

Daikin R-32 FTXJ35MW-RXJ35M este un aparat de aer condiționat premium, ce vine echipat cu cele mai noi funcții și tehnologii

Vezi în magazin
User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat