Daikin Professional Inverter – aparatul de aer condiționat ce îți asigură confortul

Daikin este unul dintre cei mai apreciați producători de aparate de aer condiționat, în spatele produselor sale aflându-se o prezență lungă pe piață și ingeniozitatea inginerilor austrieci. Producătorul este specializat în crearea de echipamente de climatizare, așa că aparatele se bucură de cea mai bună calitate din domeniu. Daikin Professional Inverter este un aparat cu un raport calitate-preț foarte bun, ce merită toată atenția. Este un aparat de aer condiționat de brand disponibil la un preț foarte bun. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de 3102 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun. Acesta oferă dotări avansate de climatizare, având o eficiență ridicată căreia îi adaugă suplimentar un sistem de filtrare potrivit chiar și pentru curățarea aerului pentru persoanele alergice.

La nivelul designului e posibil ca unitatea interioară să nu arate pe măsura dotărilor tehnice, fiind una foarte simplă. Carcasa este complet albă și are o construcție standard întâlnită în cazul aparatelor de aer condiționat. Modelul are dimensiunile de 286 x 770 x 225 mm, fiind foarte compact și arătând foarte bine pe perete. Dimensiunile de 550 x 658 x 275 mm fac de asemenea și unitatea exterioară simplu de încadrat în spații mai mici.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin Professional Inverter

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul are o putere de 9000 BTU, putând face față unui apartament micuț sau unui birou cu dimensiuni medii. La baza performanței sale se află un compresor de tip Inverter care, prin controlul bun asupra curelelor motorului, asigură o eficiență mare, atât de climatizare, cât și energetică. Viteza variabilă a motorului economisește foarte multă energie, iar temperatura nu este doar atinsă într-un timp mai scurt, ci și menținută. La puterea mare de acoperire contribuie și baleierea pe verticală care permite distribuirea unui flux mai mare de aer.

Modelul se încadrează în clasa energetică A++ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, având un consum bun, astfel că vei putea să te bucuri de confort fără a mai avea teama că te vor îngropa apoi facturile. Aparatul are o funcționare silențioasă, nivelul de zgomot fiind de doar 20 dB.

Printre programele disponibile vei găsi unul pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare, purificare, ventilare etc. Activând modul Confort, aerul nu va fi suflat spre tine, astfel încât să nu te deranjeze, iar programul pentru noapte îți va asigura o odihnă plăcută, în cele mai bune condiții. Acesta menține o temperatură ideală pe întreg parcursul nopții, evitând atât încălzirea, cât și scăderea temperaturii sub un nivel potrivit pentru confort. Telecomanda care însoțește aparatul este una foarte simplu de folosit, butoanele fiind intuitive.

Aparatul beneficiază de un sistem special de purificare, care asigură o curățare foarte eficientă a aerului, în felul acesta bacteriile, microbii și alergenii fiind eliminați, iar sistemul de autocurățare interioară reuşind să îndepărteze umezeala de la nivelul aparatului. În același timp, sunt eliminate și mirosurile neplăcute prin funcția de deodorizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență ridicată
  • funcționare silențioasă
  • consum redus de energie
  • filtrare avansată

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.4
Consum de energie - 9.7

9.1

O alegere eficientă

Daikin Professional Inverter este un aparat de aer condiționat ce are grijă de confortul tău, cu un consum extrem de mic de energie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat