Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 – un aparat de aer condiționat silențios, ce consumă puțin

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.1
Eficiență răcire/încălzire - 8.4
Nivel de zgomot - 10

9.2

O alegere profesională

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 este un aparat de aer condiționat profesional, ce îți asigură confortul dorit, cu un consum minim de energie.

Vezi în magazin
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Despre Daikin, îți pot spune că este unul dintre liderii de piață în ceea ce privește sistemele de climatizare. Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3 este unul dintre aparatele de aer condiționat ce are grijă să îți asigure confortul atât în locuință, cât și la birou. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3707 lei(verifică preț actualizat), un preț ce reflectă calitatea produsului. Avem de-a face cu o gamă de produse profesionale, prin urmare și prețul este unul pe măsură. Este interesant de remarcat faptul că modelul Daikin are o garanție de 36 de luni, mult mai mare față de majoritatea modelelor de pe piață.

Design-ul unității interioare este unul plăcut, destul de elegant, ce face ca sistemul de climatizare să se încadreze perfect în orice decor. Dimensiunile unității interioare sunt de 298 x 900 x 215 mm, iar greutatea sa ajunge la 11 kg.

Poze cu Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o capacitate de 12000 BTU, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, ceea ce îl face potrivit pentru camerele cu o suprafață de maxim 35 mp, în cazul în care este montat într-o locuință sau pentru suprafețe de maxim 30 mp, în cazul birourilor. Face parte din clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 870 W pentru răcire și 960 W, pentru încălzire. Făcând o comparație cu celelalte modele de pe piață, îți pot spune că avem de-a face cu unul dintre cele mai economice sisteme de climatizare, ceea ce îți asigură confortul necesar, cu un consum de energie minim.

Ca și caracteristică aparte a modelului Daikin, acesta încorporează un sistem inteligent, ce face ca debitul de aer să fie direcționat către zona în care nu este detectată nici o persoană.

Gama de funcții este una destul de bogată, astfel că aparatul de aer condiționat poate fi utilizat în orice moment al zilei. Funcția de dezumidificare este potrivită pentru a reduce considerabil posibilitatea formării mucegaiului, funcția Sleep/Night mode este potrivită pentru ca nopțile să devină relaxante și odihnitoare, ventilare(pentru uscarea interiorului carcasei), etc.

Sistemul Daikin dispune de un filtru Fotocatalitic Apatit Titan, ce reușește să filtreze chiar și cele mai fine particule de praf, astfel încât aerul eliminat să fie în permanență curat. Este important totuși să cureți periodic filtrul sub jet de apă, pentru ca eficiența lui să rămână la același nivel.

AC-ul este unul dintre cele mai silențioase modele de pe piață, atingând un minim de 19 dB, ceea ce te poate face să uiți că este pus în funcțiune. Prin urmare îl poți utiliza fără probleme chiar și în cazul în care se află un prichindel prin preajmă, fără grija că s-ar putea trezi.

Pachetul nu include și serviciul de instalare, dar îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de energie A++,
  • silențios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat