Daikin FTXV35AB-RXV35AB – aparatul de aer condiţionat cu design robust

În sezonul cald o să ai nevoie cu siguranţă de un prieten care să te ajute să te răcoreşti şi care să îţi facă locuinţa primitoare şi confortabilă. Acest lucru este necesar cu atât mai mult cu cât locuieşti la bloc şi nu te poţi refugia tot timpul în parcuri sau într-o grădină la umbra unor copaci. Pentru acest lucru vei avea nevoie cu siguranţă de un aparat de aer condiţionat modern care să răspundă tuturor nevoilor, iar un model interesant în acest sens ar putea fi Daikin FTXV35AB-RXV35AB. Are un preţ de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat) și poate fi luat în calcul pentru spații de aproximativ 50 mp. Este un model ce îţi asigură un raport preţ/eficienţă foarte bun.

Cu un design robust, un panou frontal drept şi muchiile bine conturate, acest produs este soluţia perfectă pentru orice locuinţă. Dimensiunea de 84.5 x 27.5 x 18 cm face ca unitatea internă să poată fi montată în sufragerie, bucătărie sau chiar dormitor în funcţie de necesităţile şi dorinţele fiecăruia. În ceea ce priveşte unitatea externă, trebuie să ştii că are o dimensiune de 77.6 x 54 x 32 cm şi o greutate de aproximativ 25 kg, aceste detalii fiindu-ţi necesare pentru a şti unde şi în ce mod poţi monta aerul condiţionat.

Din punct de vedere al designului, producătorul merge pe simplitate și nu dă greș, deoarece se va potrivi chiar și unui decor ceva mai sofisticat, fără să incomodeze în vreun fel. Complet alb, putem spune că aparatul de aer condiționat este un model elegant și modern, dotat cu un afișaj de tip LED, ce indică tot timpul gradele din cameră, așa că nu veți fi nevoiți să verificați acest aspect pe telecomandă de fiecare dată când vreți să aflați temperatura din cameră. Unitatea interioară cântărește numai 11 kg și are dimensiunile de 948 x 315 x 223 mm, ceea ce presupune că ocupă destul de puțin spațiu și nu se impune prin robustețe.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTXV35AB-RXV35AB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte funcţiile aparatului Daikin, acesta are funcţia de purificare, dezumidificare, încălzire, răcire, ventilaţie. Funcţia de purificare te ajută să respiri un aer curăţat de fumul, praful şi impurităţile prezente în exterior.

Dezumidificarea te ajută să menţii în încăpere un aer mai uscat sau cu un nivel de umiditate mai scăzut şi fără a avea fluctuaţii ale temperaturii, această funcţie oferindu-ţi capacitatea de a dezumidifica o cantitate de aproximativ 1.5 l/oră.

Funcţia de răcire te ajută să obţii o scădere a temperaturii din cameră cu o temperatură minimă de funcţionare pe programul de răcire de + 15 grade celsius, maximă de +43 grade Celsius şi o capacitate de răcire de 11600 BTU. Opusă funcţiei de răcire este cea de încălzire cu o temperatură minimă de funcţionare în cazul programului de încălzire de -10 grade celsius, maximă de 24 grade celsius şi o capacitate de încălzire de 13000 BTU.

Acest aparat de aer condiţionat se poate utiliza şi pe post de ventilator, această funcţie oferindu-ţi posibilitatea de a ventila aerul fără a-l încălzi sau răci.

Mai multe detalii cu privire la performanţele acestui aparat sunt strâns legate de caracteristicile tehnice, de puterea de răcire de 3.4 kW, puterea de încălzire de 3.84 kW, SEER 5.6, SCOP 3.92.

Întrucât vorbim despre un produs de generaţie nouă, avem de-a face şi cu o economie a consumului şi astfel, obţinem un consum anual pentru răcire de 213 kW/an, un consum anual pentru încălzire de 1143 kW/an şi o clasare în clasa energetică AA de răcire şi clasa energetică A de încălzire. La aceste performanțe contribuie și tehnologia Inverter cu care este echipat aparatul de aer condiționat, astfel că te vei bucura de confortul dorit, cu facturi destul de mici.

Capacitatea de răcire îl recomandă pentru o suprafaţă de 25 – 35 metri pătraţi şi poate produce un zgomot de 42/40/35/30 dB atât în funcţionarea la răcire cât şi în funcţionarea pentru încălzire.

Trebuie să ţii cont de faptul că în acest preţ de regulă nu beneficiezi şi de serviciul de instalare, dar îl poți găsi aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Inverter,
  • Preţ excelent
  • Capacitate de răcire dar şi de încălzire mare

Contra:

  • Serviciile de instalare nu sunt incluse în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Putere de răcire/încălzire - 8.8
Consum de energie - 9.2

9

Pentru o atmosferă confortabilă

Daikin FTXV35AB-RXV35AB este un aparat de aer condiționat cu un design simplu, dar elegant, ce te va cuceri prin eficiența sa, dar și prin prețul său destul de atractiv.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat