Daikin FTXV25AB-RXV25AB – aparatul de aer condiționat cu randament bun

Daikin este lider pe piața aparatelor de aer condiționat, având o prezență pe piață de peste 90 de ani. Deși nu ai spune neapărat după nume, producătorul este european, aparatele fiind realizate în Austria. Daikin este un brand foarte apreciat la nivel internațional, permițându-și astfel să folosească niște prețuri mai ridicate pentru modelele sale, astăzi uitându-ne la aparatul Daikin FTXV25AB-RXV25AB, un aparat foarte eficient de garsonieră sau pentru spații mici. Are un preț de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat), un preț ceva mai mare pentru un model de 9000 BTU, dar care are în spate performanța și încrederea Daikin.

Spre deosebire de alte modele de brand, cel de față arată destul de simplu. Carcasa are linii ferme și un aspect plat care oferă, per ansamblu, o imagine destul de robustă. Unitatea interioară are dimensiunile de 845 x 275 x 180 mm, fiind destul de mare față de altele, iar unitatea exterioară este însă mult mai compactă, având dimensiunile de 776 x 540 x 320 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTXV25AB-RXV25AB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul detaliilor tehnice avem de-a face cu un model split, după cum probabil ți-ai dat deja seama. Răcirea aerului se face prin extragerea căldurii prin intermediul unității interioare și tranportarea acesteia la unitatea exterioară, compresorul cu Inverter asigurând o performanță ridicată și menținând în același timp un nivel redus de energie.

Aparatul reușește astfel să atingă rapid temperatura dorită, indiferent dacă este vorba de răcire sau încălzire iar, în felul acesta, rezultatele optime te vor ajuta să crești semnificativ confortul în zilele caniculare sau cele geroase. Pentru o acțiune cu atât mai rapidă, aparatul îți pune la dispoziție modul Putere prin care capacitatea de ventilare este optimizată pentru a atinge rezultatele într-un timp record.

Modelul beneficiază de programe de purificare, dezumidificare, încălzire, răcire și ventilație, alături de funcțiile pentru noapte, programare și auto restart. Toate acestea pot fi controlate ușor cu ajutorul telecomenzii, permițând reglarea în detaliu a temperaturii, puterii și sistemului de baleiere. Atunci când aparatul este repornit, acesta revine la ultimele setări, astfel încât să nu mai fie nevoie să le introduci mereu. Funcția de noapte lucrează în trepte, asigurându-se că temperatura nu va scădea sub nivelul potrivit și va menține un ambient plăcut pentru somn.

Nivelul de zgomot variază între 28 și 41 dB, în funcție de treapta de putere. Funcționarea este silențioasă, aparatul putând fi lăsat pornit chiar și noaptea, fără să te deranjeze. De asemenea, nici unitatea exterioară nu este zgomotoasă, așa că nu vei deranja nici vecinii.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa A+ de energie la răcire. Facturile vor fi astfel reduse și nu vei resimți niște costuri mari pentru a avea acces la confortul dorit.

Modelul este un aparat de aer condiționat de brand, potrivit pentru camerele mai mici, aparatul având un randament bun și beneficiind de tehnologii performante. Îmbinând eficiența cu un consum mic și o funcționare silențioasă, modelul acoperă toate cerințele standard pentru un astfel de aparat, investiția ceva mai mare meritându-și banii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor Inverter cu performanță bună
  • nivel redus de zgomot
  • consum bun

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.6
Consum de energie - 8.6

8.6

O alegere răcoritoare

Daikin FTXV25AB-RXV25AB este un aparat de aer condiționat modern, ce are grijă ca zilele toride de vară să fie suportate extrem de bine.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat