Daikin FTXS25K-RXS25L – un aparat de aer condiționat extrem de silențios

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.1
Eficiență răcire/încălzire - 8.7
Nivel de zgomot - 10

9.3

O alegere premium

Daikin FTXS25K-RXS25L este un aparat de aer condiționat premium, ce are grijă să îți asigure confortul necesar pe durata întregii zile, într-un mod cât se poate de silențios.

Vezi în magazin
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Daikin este unul dintre liderii de piață în materie de aparate de aer condiționat. Și-a creat deja un renume prin calitatea oferită și testată deja de milioane de utilizatori din lumea întreagă. AC-urile Daikin sunt produse în Austria și vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui utilizator. Daikin FTXS25K-RXS25L este un model extrem de eficient, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3460 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de piperat am spune la o primă vedere, dar având în vedere că discutăm despre unul dintre jucătorii de top în ceea ce privește aparatele de aer condiționat, nu sunt surprinsă de acest aspect.

În ceea ce privește designul, aparatul de aer condiționat este un model elegant, cu finisaje bine definite. Este caracterizat de simplitate și bun gust, ceea ce îl face destul de atractiv. Nu se va evidenția prea tare în cameră, ci mai degrabă își va face simțită prezența prin confort și răcoare.

Poze cu Daikin FTXS25K-RXS25L

Daikin FTXS25K-RXS25L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Daikin este un AC cu o capacitate de răcire/capacitate de încălzire de 9000 BTU, potrivit pentru a face față unei suprafețe de 18-25 mp în cazul unei locuințe și 14-22 mp, în cazul unui birou. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, ceea ce presupune un consum cu aproximativ 20% mai mic față de un AC din clasa A.

Gama de funcții ale aparatului de aer condiționat este destul de bogată, astfel încât te vei putea bucura de condiții optime în orice moment al zilei, dar și al nopții. Funcția de dezumidificare este și ea prezentă, astfel că umiditatea creată datorită condensului este redusă, evitându-se în felul acesta dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor, ce pot cauza diferite probleme de sănătate. Funcția Sleep/Night mode este și ea prezentă, și ajută la economisirea energiei prin prevenirea răcirii sau supraîncălzirea peste noapte.

Un aspect interesant la acest model este faptul că dispune de un filtru apatit de titan fotocatalitic pentru purificarea aerului , capabil de a absorbi chiar și cele mai mici bacterii, dar și de a descompune mirosurile neplăcute.

Ai un copil mic și ți-e teamă că s-ar putea trezi datorită zgomotului produs de aparatul de aer condiționat? Cu acest model, orice grijă poate fi înlăturată. Unitatea interioară atinge numai 19 dB, ceea ce înseamnă că zgomotul produs este mai mic decât o vorbă spusă în șoaptă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de energie răcire/încălzire A++
  • filtru Fotocatalitic Apatit Titan
  • silențios, atinge numai 19 dB

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat