Daikin FTXM35M+ RXM35M – o unitate de răcire ”all in one”, cu dotări de top și design elegant

Au trecut vremurile când, în zilele toride, ne dădeam la o parte din calea soarelui refugiindu-ne în casă, lenevind pe canapea cu un evantai în mână sau stând în fața unui ventilator mult prea încet pentru zăpușeala din locuință. Acum lucrurile au evoluat. E adevărat că tot în casă ne refugiem atunci când nu mai suportăm canicula însă locul banalului ventilator a fost revendicat de aparatul de aer condiționat. Este o reală și binevenită plăcere să profităm de noile progrese tehnologice în materie de sisteme de aer condiționat. Daikin Bluevolution FTXM35M+ RXM35M, un aparat de aer condiționat din clasa energetică A+++ ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la prețul de 3908 lei(verifică preț actualizat), un preț cam piperat ce-i drept, însă trebuie să avem în vedere că discutăm despre liderul de piață lanicel mondial.

Știai că…

…peste 25.000 de angajați din întreaga lume cooperează pentru producerea, îmbunătățirea, dezvoltarea și comercializarea celor mai performante sisteme de aer condiționat marca Daikin?

…prima fabrică Daikin din Europa a fost înființată în anul 1972, în Ostende, Belgia?

Fără îndoială Daikin este un nume cu rezonanță puternică atunci când vine vorba de aparatele de aer condiționat. Modelul Daikin Bluevolution este un sistem de climatizare rezidențial, potrivit celor care își doresc calitate de top dar și confort, la un preț justificat.

Design de tip Split – pentru că Daikin pune accentul pe detaliile estetice!

Aparatul de aer condiționat se potrivește oriunde, fie că e vorba de dormitor, cameră de zi sau birou. Și nu doar că se potrivește, dar se va face și remarcat datorită elegantei unități interioare de culoare albă. Avem de-a face cu o unitate suplă și discretă. Dimensiunile acesteia sunt de 27,2 cm pe înălțime, 81,1 cm lățime, adâncime de 29,4 cm, greutatea fiind de 10 kg.

Poza cu Daikin Bluevolution FTXM35M+ RXM35M

Daikin FTXM35M+ RXM35M

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

1. Tehnologie Inverter – utilizează noul compresor rotativ Inverter pentru reglarea în mod continuu a temperaturii interioare, oferind confort utilizatorilor precum și o eficiență energetică sporită. Capacitatea de răcire/încălzire e de până la 12000 BTU/h.

2. Consum redus de energie datorită agentului frigorific R-32 care are multe avantaje pentru mediu dar și pentru utilizatori. Iată cum sună detaliile oferite de producători, detalii care se regăsesc în specificiațiile tehnice ale produsului:

”Noul regulament european referitor la gaze fluorurate include o interdicție asupra utilizării unor agenți frigorifici în anumite aplicații, care nu îndeplinesc anumite cerințe stricte referitoare la impactul lor asupra mediului înconjurător, încălzire globală și eficiență energetică. Agentul frigorific R-410A, care este utilizat în prezent în aparatele de aer condiționat tip split va fi interzis începând cu 2025, din cauza potențialului său ridicat de încălzire globală. Cu noua noastră gamă Bluevolution vă asigurăm că sunteți primii care adoptă agentul frigorific al viitorului!”

Notează și reține:

Alegerea unui aparat de aer condiționat cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68%! 

3. Filtre de înaltă densitate care au rolul de a menține un flux de aer proaspăt și curat: anti-alergeni, anti-bacterian, anti-praf, deodorizant.

4. Funcții super utile și tehnologii de ultimă generație:

 • auto restart;
 • dezumidificare;
 • purificare;
 • răcire;
 • încălzire;
 • ventilare;
 • timer 24 ore;
 • sleep-mode;
 • control Wi-Fi;
 • tehnologia flash streamer (respiri aer curat, nu unul viciat);
 • ”ochiul inteligent” pe două zone – jetul de aer este direcționat către o zonă diferită decât cea în care te afli, iar dacă nu este nimeni în încăpere, aparatul trece pe modul eficiență energetică. Cool, nu-i așa? Și la figurat, dar mai ales la propriu!
 • refularea 3D a aerului – aerul ajunge peste tot, în toate colțurile încăperii.

Pentru a te putea bucura de o atmosferă ambientală plăcută, indiferent că ești la birou sau în interiorul locuinței personale, trebuie să existe un echilibru între temperatură, umiditate și viteza jetului de aer. Vestea bună este că sistemele de aer condiționat de la Daikin controleză remarcabil aceste trei aspecte esențiale. Vestea extraordinară este că Daikin pune la dispoziția consumatorilor diverse aparate de aer condiționat, pliate pe dorințe și nevoi diferite.

Aparatul de aer condiționat Daikin nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • este un model premium
 • clasa A+++
 • Wi-Fi

Contra:

 • preț cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Eficiență energetică - 8.8
Eficiență răcire/încălzire - 9
Nivel de zgomot - 8.8

8.9

O alegere premium

Dacă vrei să te bucuri de răcoare, de aer curat și sănătos filtrat corespunzător, de un sistem de răcire cu funcții moderne, design stilat și consum redus de energie, atunci Daikin Bluevolution FTXM35M+ RXM35M ar putea fi alegerea potrivită.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat