Daikin FTXB60C-RXB60C – aparatul de aer condiționat cu 21000 BTU

Daikin FTXB60C-RXB60C este un aparat de aer condiționat cu o capacitate BTU mare, care poate acoperi un apartament mai mare, un spațiu de birouri sau un cabinet medical. Aparatul are un preț foarte bun, fiind unul dintre cele mai accesibile modele cu o capacitate de 21000 BTU. Are un preț de aproximativ 3164 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun raportat la dotările pe care le oferă la schimb, totodată producătorul oferind şi o garanție extinsă de 3 ani, acest lucru completând seria de aspecte atractive care însoțesc aparatul.

Designul unității interioare este unul simplu, aceasta având carcasa albă și linii standard, iar plasticul este unul rezistent, sugerând o calitate superioară. Modelul are dimensiunile de 310 x 1065 x 224 mm, fiind destul de compact pentru capacitatea sa, iar unitatea exterioară are dimensiunile de 753 x 855 x 328 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTXB60C-RXB60C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum spuneam la început, aparatul are o capacitate de 21000 BTU, aceasta fiind susținută de un compresor dotat cu tehnologie Inverter. Aceasta oferă un control foarte bun asupra vitezei motorului, astfel încât fluxul de aer refrigerant să fie variabil și nu doar să atingă mai rapid temperatura setată, dar să o și mențină pentru o perioadă mai lungă. Compresorul asigură în același timp un nivel redus de zgomot și de consum. Modelul are 4 trepte de ventilare, putând alege nivelul dorit în funcție de necesitate.

Aparatul aparține clasei de energie A+ atât pentru încălzire, cât și pentru răcire, fiind economic. Nivelul de zgomot atinge valoarea maximă de doar 43 dB, lucru cu atât mai atractiv dacă avem în vedere capacitatea mare, iar pe treapta de putere inferioară nivelul de zgomot este de 33 dB.

Programele disponibile sunt gândite pentru a asigura confortul de care ai nevoie în fiecare anotimp. Vei găsi așadar un program pentru răcire, unul pentru încălzire, unul pentru dezumidificare util pentru perioada de toamnă sau primăvară, unul pentru noapte, unul automat etc. De asemenea, ai posibilitatea de a programa în avans aparatul cu până la 24 de ore, astfel încât atunci când ajungi acasă să găsești un mediu confortabil. Telecomanda este simplu de utilizat, având dimensiuni reduse și având butoanele foarte clar descrise. Setările se salvează după fiecare utilizare, așa că nu e nevoie să le introduci de fiecare dată.

Modelul beneficiază de un sistem de filtrare fotocatalitic, foarte eficient în eliminarea chiar și a particulelor celor mai mici de alergeni. Sistemul de curățare automată ajută și el la evitarea formării de mucegai, prin activarea funcției de încălzire după fiecare utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 21000 BTU
  • nivel redus de zgomot
  • sistem de filtrare fotocatalitic
  • garanție extinsă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.6
Consum de energie - 9.6

9.6

O alegere eficientă

Daikin FTXB60C-RXB60C este un aparat de aer condiționat cu 21000 BTU, ce se potrivește unei camere cu dimensiuni ceva mai generoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat