Daikin FTXB50C-RXB50C – aparatul de aer condiționat cu putere mare

În cazul în care ai nevoie de un aparat de aer condiționat care să facă față întregului apartament, soluția ideală ar fi unul cu o capacitate BTU mai mare, prin urmare modelul Daikin FTXB50C-RXB50C este ideal, acesta fiind un model european cu o capacitate de 18000 BTU. Modelul are o garanție extinsă de 3 ani, preţul acestuia fiind de aproximativ 3049 lei (verifică preț actualizat), un preț bun raportat la situația de pe piață pentru categoria sa și mai ales la dotările oferite la schimb.

La nivelul designului, unitatea interioară arată destul de simplu, aceasta fiind complet albă, și nu beneficiază de un ecran cu afișaj LCD, ci doar de unul LED de mici dimensiuni, în partea inferioară. Datorită liniilor simple, aparatul este ușor de potrivit în designul oricărei camere. Acesta are dimensiunile de 310 x 1065 x 224 mm, fiind ceva mai mare pentru a putea asigura o zonă mai mare de absorbție a aerului cald, iar unitatea exterioară vine cu dimensiunile de 753 x 855 x 328 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTXB50C-RXB50C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă la nivelul designului aparatul nu impresionează în vreun fel, la nivelul performanței acest lucru se schimbă complet. Astfel, pe lângă capacitatea mare de 18000 BTU, acesta beneficiază de un compresor cu Inverter ce asigură acoperirea întregii suprafețe, atingerea într-un timp record a temperaturii dorite și o funcționare economică și silențioasă.

Modelul aparține clasei de energie A+ pentru încălzire și răcire, având un consum redus de energie. În același timp, nivelul de zgomot atinge valoarea maximă de doar 40 dB, lucru de apreciat dacă avem în vedere puterea mare a aparatului.

Aparatul îți pune la dispoziție o gamă variată de programe utile pentru orice anotimp, astfel că vei găsi programe pentru încălzire și răcire, dezumidificare, purificare sau noapte, cât și un program economic care reduce la minimum consumul, unul care previne suflarea aerului direct spre tine și unul puternic pentru rezultate rapide. Programarea întârziată poate fi setată cu până la 24 de ore în avans şi, nu în ultimul rând, nu va mai fi nevoie să introduci mereu setările dorite, întrucât acestea sunt memorate de la o funcționare la alta.

Un punct atractiv al aparatului este și filtrul special fotocatalitic, mai ales că acesta este alcătuit din titan-apatit și elimină particulele cele mai mici de praf și alergeni, calitatea aerului fiind astfel superioară. În același timp, modelul beneficiază de un sistem de autocurățare activat automat după fiecare funcționare. Acesta constă în uscarea interiorului aparatului, în acest mod fiind eliminată aparația mucegaiului.

Aparatul oferă o eficiență ridicată, acoperind rapid spațiul și atingând temperatura dorită în cel mai scurt timp. În ciuda faptului că designul nu este foarte atractiv, performanța își merită toți banii. Achiziția este una inspirată, modelul aducând un pachet de dotări avansate pentru un astfel de aparat electrocasnic și având în spate profesionalismul oferit de brandul Daikin.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor Inverter pentru eficiență ridicată
  • nivel redus de zgomot
  • consum redus de energie

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.5
Consum de energie - 9.4

9.5

O alegere eficientă

Daikin FTXB50C-RXB50C este un aparat de aer condiționat care se remarcă printr-o capacitate mare BTU, fiind potrivit pentru răcirea unor spații mai mari.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat