Daikin FTXB35C-RXB35C – aparatul de aer condiționat cu putere mare

Alegerea aparatului de aer condiționat este una importantă, așa că trebuie să te asiguri că iei decizia potrivită pentru apartamentul tău. Deși puterea nu este singurul factor pe care să îl iei în considerare, aceasta va influența considerabil eficiența aparatului, așa că e bine să investești puțin mai mult dacă e nevoie pentru a te bucura mai târziu de un confort optim. Daikin FTXB35C-RXB35C este un aparat cu o putere foarte bună pentru orice apartament, fiind dotat în același timp cu tehnologii inteligente care să asigure o funcționare silențioasă și economică. Poate fi găsit în magazine la prețul de 1859 lei (verifică preț actualizat), un preț bun pentru dotările pe care le oferă și mai ales dacă luăm în considerare faptul că producătorul este lider pe piața de profil.

Daikin este o companie ajaponeză, lider pe piața de aparate de aer condiționat, toate aparatele lor fiind construite și asamblate în Europa şi având o calitate ridicată.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTXB35C-RXB35C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul designului lucrurile sunt păstrate foarte simple, carcasa unității interioare fiind complet albă și fără linii foarte pronunțate. Aspectul general este unul foarte plat, modelul având dimensiunile de 283 x 770 x 216 mm, fiind unul destul de compact. În partea de jos a unității se găsește un mini-panou de control ce poate înlocui telecomanda atunci când este necesar.

Aparatul are o putere de 12000 BTU, având capacitatea de a acoperi camere spațioase, în timp ce compresorul de tip Inverter permite o ventilare amplă, eficientă și rapidă. Pentru răcire este folosit agentul R-410A, aerul fiind distribuit uniform în cameră, iar temperatura dorită este atinsă mult mai repede. La acest lucru contribuie foarte mult baleierea pe verticală, aceasta permițând menținerea uniformă a temperaturii în cameră. În același timp, funcționarea este silențioasă, nivelul de zgomot fiind unul redus, ce oscilează între 23 și 41 dB, având valori mai mult decât decente.

Programele de funcționare acoperă atât nevoile specifice pe timp de vară, cât și cele specifice iernii. Găsim așadar programe pentru răcire, încălzire, dezumidificare, purificare, ventilare sau pentru noapte. Programul pentru noapte funcționează în trepte, menținând o temperatură optimă pe parcursul somnului și evitând ca aceasta să scadă prea mult și să devină periculoasă pentru sănătatea ta. Atunci când aparatul este repornit, acesta revine la setările de la ultima utilizare.

Telecomanda are o interfață foarte simplu de utilizat, butoanele fiind însoțite de descrieri relevante și fiind așezate intuitiv. Un alt plan la care aparatul stă foarte bine este cel al consumului de energie. Astfel, modelul se încadrează în clasa de energie A pentru răcire și încălzire, având un consum anual pentru răcire de 191 kW/h.

Este un aparat de aer condiționat mid-range din seria nouă a producătorului austriac lider pe piață. Aparatul prezintă avantajul de a fi puternic și, în același timp, economic. Puterea mare de ventilație va acoperi un spațiu larg, iar temperatura va fi distribuită uniform, fără apariția variațiilor neplăcute din diferite zone ale camerei.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Putere mare
  • Nivel scăzut de zgomot
  • Programe variate
  • Consum redus de energie

Contra:

  • Designul este destul de obișnuit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.5
Consum de energie - 8.4

8.5

O alegere răcoritoare

Daikin FTXB35C-RXB35C este un aparat de aer condiționat cu un aspect destul de modern, pentru care vei plăti un preț destul de rezonabil.

Vezi detalii
User Rating: 2.43 ( 38 votes)

2 comentarii

  1. ATENTIE : DAIKIN este o firma japoneza fondata prin 1924,daca nu ma insel…cu sediul in Osaka…intr-adevar lider mondial in domeniu,dar in Austria este doar o subsidiara pentru Europa.Asta nu schimba mult calitatea produselor DAIKIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat