Daikin FTXB25C-RXB25C – aparatul de aer condiționat pentru garsoniere

Daikin FTXB25C-RXB25C este un aparat de aer condiționat de brand, Daikin fiind unul dintre numele mari de pe piața de aparate de aer condiționat. Brandul are o experiență de aproape un secol pe piață și se mândrește cu faptul că aparatele sale sunt construite în Europa, având o calitate ridicată. Modelul de față este unul potrivit pentru garsoniere sau spații mai mici, oferind un randament foarte bun la climatizarea acestora. Are un preț de aproximativ 1739 lei (verifică preț actualizat), fiind cu câteva sute de lei mai scump decât media de pe piață pentru categoria sa BTU, experiența producătorului părând să atragă astfel un preț mai mare

La o primă vedere, unitatea interioară arată foarte simplu, având o carcasă complet albă și un aspect robust. Unitatea are dimensiunile de 283 x 770 x 216 mm, fiind una foarte compactă, însă același lucru este valabil și pentru unitatea exterioară, aceasta având dimensiunile de 550 x 658 x 275 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTXB25C-RXB25C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul oferă un randament bun pentru răcirea unei camere dintr-un apartament sau a unei garsoniere, pentru aceasta aparatul având o capacitate de 9000 BTU. Capacitatea BTU reprezintă puterea de absorbție a aerului cald din cameră și este responsabilă pentru răcirea acestuia, în cazul de față aparatul beneficiind de un compresor cu Inverter care asigură o ventilare puternică și uniformă, menținând în același timp un nivel redus de energie.

Aparatul se încadrează în clasa A+ de energie pentru răcire și încălzire, așa că are un consum foarte bun, iar facturile vor fi mici.

Aerul este distribuit rapid pe întreaga suprafață a camerei, temperatura dorită fiind atinsă într-un timp mult mai scurt. Puterea de ventilare este reglabilă în 4 trepte, oferindu-ți astfel un control mai bun asupra timpului în care ai nevoie de o anumită temperatură în cameră. Se remarcă de asemenea funcționarea foarte silențioasă datorată controlului bun asupra curelelor motorului, nivelul de zgomot atingând astfel valoarea maximă de doar 40 dB. Vei putea astfel să folosești fără probleme aparatul chiar și pe timp de noapte.

Modelul beneficiază de toate programele necesare pentru a oferi un ambient plăcut, astfel că ai la dispoziție programe pentru răcire, încălzire, purificare, dezumidificare, noapte etc. De asemenea, ai la dispoziție și funcția de programare, foarte utilă pentru momentele în care ai nevoie ca atunci când ajungi acasă să găsești temperatura ideală. Telecomanda are o interfață foarte simplă și oferă control asupra temperaturii, puterii și sistemului de baleiere, iar pentru a te scuti de introducerea repetată a setărilor la fiecare utilizare, atunci când aparatul este repornit, acesta revine la ultimele setări.

Acesta are o eficiență foarte bună, compresorul cu Inverter asigurând o distribuire uniformă a fluxului de aer și un control bun asupra acestuia, o funcționare silențioasă și un consum redus, aparatul acoperind astfel toate criteriile importante necesare pentru a fi atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor Inverter pentru eficiență ridicată
  • nivel redus de zgomot
  • consum redus de energie

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.2
Consum de energie - 8.1

8.2

O alegere accesibilă

Daikin FTXB25C-RXB25C este un aparat de aer condiționat produs în Europa, dedicat climatizării spațiilor mai reduse.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat