Daikin FTX50GV-RX50V – un aparat de aer condiționat pentru spații generoase

Încă puțin și intrăm în cel mai călduros anotimp al anului. Că ne place sau nu,de la an la an suntem nevoiți să facem față unor temperaturi tot mai amețitoare, ce adesea ne afectează confortul zilnic. Eu m-am hotărât să spun stop și să iau măsuri cu privire la acest aspect. Așadar m-am pus pe căutat aparate de aer condiționat și am dat peste acest model, Daikin FTX50GV-RX50V, ce vine la un preț de aroximativ 3488 lei(verifică preț actualizat). Dacă la prima vedere prețul îți poate părea mare, ei bine ține cont că discutăm despre unul din brandurile de top în materie de aparate de aer condiționat, dar și de faptul că modelul ales de mine este potrivit pentru camerele spațioase.

Modelul Daikin este un aparat de aer condiționat modern, cu o unitate internă de dimensiuni  ok, 1050 x 290 x 238 mm, ceea ce înseamnă că nu îți va fi prea dificil să îi găsești un loc , în care să nu atragă atenția prea tare. Vine la pachet cu o telecomandă cu display, fără prea multe butoane, astfel încât să te poți familiariza destul de ușor cu ea.

Poze cu Daikin FTX50GV-RX50V

Daikin FTX50GV-RX50V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este destinat locuințelor, dar totodată oate fi folosit și pentru pensiuni sau camere de hotel. Are o capacitate destul de generoasă, de 18000 BTU, 17060 BTU pentru răcire și 19790 BTU pentru încălzire, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un AC pentru suprafețe cuprinse între 40 și 50 mp, adică ar putea fi potrivit pentru un living generos.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ atât pentru răcire, cât și pentru încălzire și evident este dotat cu tehnologia Inverter, ceea ce îl face să fie un model eficient și foarte economic.

AC-ul vine cu tot felul de funcții interesante, precum: Dezumidificare(ține mucegaiul la distanță, dar și disconfortul creat de umiditate), Purificare(are grijă ca aerul din cameră să fie cât mai curat), plus funcțiile de bază.

Partea frumoasă când vine vorba de acest AC, este faptul că modelul Daikin este dotat cu Wi-Fi, ceea ce înseamnă că îl poți controla de la distanță, din orice loc în care ai o rețea disponibilă. Imaginează-ți o zi de vară super călduroasă în care pleci de la birou și ai vrea ca acasă să găsești o oază de răcoare. Ei bine, cu noul AC, poți seta temperatura dorită în locuință încă de când ești la birou, iar în momentul în care ai ajuns acasă, ai temperatura dorită. Frumos, nu-i așa?

Nu este nici zgomotos, unitatea internă produce un zgomot de doar 31 dB, similar cu zgomotul dintr-o bibliotecă. Asta înseamnă că poate fi folosit chiar și de cei cu copii mici sau de ce nu pe timpul nopții, fără a deranja câtuși de puțin.

Aparatul de aer condiționat Daikin nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A+
  • inverter
  • silențios
  • Wi-Fi

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.5
Eficiență răcire/încălzire - 9.4
Nivel de zgomot - 9.5

9.5

O alegere de top

Daikin FTX50GV-RX50V este un aparat de aer condiționat modern, ce poate face față unei suprafețe destul de generoase.

Vezi în magazin
User Rating: 3.33 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat