Daikin FTX35KV-RX35K – aparatul de aer condiționat de top

Daikin CE.FTX35K.WIFI-RX35K este un aparat de aer codiționat de vârf în seria austriecilor de la Daikin, fiind în același timp unul dintre cele mai scumpe. Daikin este lider pe piața de aparate de aer condiționat, așa că tehnologiile integrate sunt cele mai avansate. În același timp, este de apreciat faptul că aparatele sunt construite și asamblate complet în Europa., calitatea fiind una ridicată. Are un preț de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat), fiind mai scump decât ne-am obișnuit pe piața de la noi.

Modelul are o putere de 12000 BTU, fiind potrivit atât pentru camerele de apartament, cât și pentru birouri. După cum era de așteptat, modelul beneficiază de tehnologia Inverter. Aceasta se asigură de faptul că aparatul este eficient și, în același timp, silențios. Astfel, puterea duce la acoperirea rapidă a spațiului în care se află unitatea interioară, temperatura dorită fiind atinsă într-un timp foarte scurt. Funcționarea silențioasă este caracterizată de un nivel de zgomot între 20 și 43 dB, care diferă în funcție de puterea selectată. Unitatea internă are dimensiunile de 550 x 658 x 275 mm, iar carcasa este una simplă, fiind disponibilă pe alb. În partea inferioară se află un mini-panou de control ce poate înlocui telecomanda atunci când este necesar.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin CE.FTX35K.WIFI-RX35K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Printre programele disponibile se numără unul de racire, unul de încălzire, unul de purificare, unul de dezumidificare și unul pentru ventilare. De asemenea, poți opta și pentru un program automat sau unul pentru noapte. Funcția de programare în avans este utilă pentru perioadele în care ai nevoie să pleci de acasă și vrei ca atunci când te întorci ambientul să fie unul optim. Cu ajutorul telecomenzii disponibile vei putea să reglezi programul, temperatura, puterea, direcția de ventilare sau timpul. Se remarcă existența unui adaptor Wi-Fi care permite controlarea setărilor unității interioare de oriunde, cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei.

Pentru partea atractivă, acum, modelul beneficiază de un filtru special care oprește formarea de mucegai, bacterii sau virusuri. Acesta are la bază funcții fotocatalitice și este foarte eficient atât pentru filtrarea prafului, cât și pentru curățarea aerului ce urmează a fi distribuit în cameră. Aparatul este astfel util pentru persoanele alergice, aerul evacuat fiind unul foarte curat, fără urme de bacterii, mucegai sau praf. În același timp, prin faptul că praful este filtrat, eficiența aparatului este păstrată pentru mai mult timp.

Aparatul se încadrează în clasa de energie A++, având un consum foarte bun de curent electric, acest lucru datorându-se printre altele tehnologiilor care se îmbină pentru a atinge rezultate eficiente.

Modelul Daikin este un aparat de aer condiționat mai scump, cu un preț pe măsura semnăturii Daikin. Trebuie să recunoaștem, pe deoparte, faptul că prețul se datorează în mare parte brandului. În același  timp, însă, aparatul este eficient și are un consum mic de curent, dotările sale fiind destul de atractive. Poate răspunsul este undeva la mijloc, prețul fiind ușor mărit de dragul brandului, dar totodată dotările fiind exploatate în detaliu pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Puterea de 12000 BTU
  • Adaptor Wi-Fi integrat
  • Consum redus de energie

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.3
Consum de energie - 9.4

9.4

O alegere răcoritoare

Daikin CE.FTX35K.WIFI-RX35K este un aparat de aer condiționat modern, dotat cu cele mai noi tehnologii, ce îți asigură confortul dorit.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat