Daikin FTX35J3.WIFI-RX35K – aparatul de aer condiționat fabricat în Europa

Atunci când vine vorba de aparate electrocasnice, cei mai mulți dintre cumpărători au mai multă încredere în producătorii europeni. Din acest punct de vedere, cei la Daikin prezintă un avantaj în fața competiției, aparatele lor de aer condiționat fiind construite și asamblate în totalitate în Europa. În plus, aparatele sunt austriece, spiritul german adăugând un plus de încredere. Daikin FTX35J3.WIFI-RX35K este un model premium de 12000 BTU, cu un consum foarte bun și o eficiență ridicată. Are un preț de aproximativ 2759 lei (verifică preț actualizat), un preț ceva mai mare față de media de pe piață pentru categoria sa BTU, însă modelul vine însoțit de o garanție extinsă de 3 ani.

Designul unității interioare este unul simplu, iar construcția inspiră calitatea datorită plasticului rezistent. Unitatea este plată și va arăta foarte bine pe perete, mai ales că şi dimensiunile de 283 x 770 x 198 mm sunt destul de reduse. În cazul unității exterioare, lucrurile sunt cu atât mai surprinzătoare, aceasta măsurând doar 658 x 550 x 275 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTX35J3.WIFI-RX35K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul are o capacitate de 12000 BTU și este potrivit pentru climatizarea unui spațiu de 1-2 camere, fiind o opțiune bună pentru un apartament. Modelul este dotat cu un compresor cu Inverter, așa că va funcționa la un consum redus și într-un mod silențios. Compresorul oferă un control foarte bun asupra curelelor motorului, ceea ce permite un randament superior. Temperatura dorită va fi atinsă într-un timp mult mai scurt, iar alegând între cele 4 nivele de putere vei putea să grăbești sau să încetinești procesul, în funcție de nevoie.  La atingerea rapidă a temperaturii setate contribuie și sistemul de baleiere pe verticală care distribuie aerul uniform.

Modelul se încadrează în clasa energetică de răcire A++ și A+ pentru încălzire, fiind foarte economic. În ceea ce priveşte nivelul de zgomot, acesta este unul redus, oscilând între 23 și 41 dB.

Vei găsi programe pentru răcire, încălzire, dezumidificare, purificare, economie, noapte etc, putând astfel să obții confortul optim indiferent de anotimp. Foarte atractivă este funcția de detectare a prezenței care, folosind senzorii de pe telecomandă, va direcționa aerul astfel încât să nu fie suflat direct spre tine. Programarea avansată îți permite să setezi aparatul în avans, astfel încât atunci când ajungi acasă să găsești deja o temperatură plăcută. Telecomanda este foarte ușor de folosit, fiind prevăzută cu un număr redus de butoane intuitive.

Sistemul de filtrare este unul de tip fotocatalitic, asigurând o adevărată sterilizare a aerului. Din acest punct de vedere, modelul este foarte potrivit pentru persoanele alergice, întrucât poate îndepărta eficient alergenii din aer. În același timp, sistemul de autocurățare pornește funcția de încălzire după fiecare utilizare, evitând menținerea umezelii în interiorul unității și apariția de mucegai și mirosuri neplăcute.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • randament bun
  • consum redus de curent
  • nivel mic de zgomot
  • filtru fotocatalitic

Contra:

  • prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.7
Consum de energie - 8.5

8.6

Ideal pentru verile toride

Daikin FTX35J3.WIFI-RX35K este un aparat de aer condiționat performant, ce îmbină un randament bun cu un sistem de filtrare avansat, reușind să acopere toate nevoile ce țin de un confort ridicat, indiferent de anotimp.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat