Daikin FTX35J3-RX35K – aparatul de aer condiționat premium

Daikin este unul dintre puținele branduri europene de aparate de aer condiționat, producătorul austriac bucurându-se astfel de beneficiile de a putea promova produse fabricate în totalitate în Europa. Daikin FTX35J3-RX35K este un model cu un raport calitate-preț foarte bun, fiind unul dintre cele mai atractive ale producătorului care de obicei își permite să folosească prețuri ceva mai mari pentru aparatele sale. Vine însoțit de o garanție extinsă de 3 ani şi are un preț de aproximativ 2399 lei (verifică preț actualizat), oferind un preț atractiv pentru dotările sale, mai ales dacă avem în vedere faptul că Daikin este unul dintre numele mari de pe piața aparatelor de aer condiționat.

Designul unității interioare este unul foarte compact, aceasta fiind nu doar subțire, ci ocupând și puțin spațiu pe perete, dimensiunile acesteia fiind de 283 x 770 x 198 mm. Carcasa acesteia este complet albă și nu este prevăzută cu ecran LCD sau elemente decorative. Se remarcă însă suprafața mare pentru absorbția aerului cald din cameră, ceea ce plusează foarte mult pe partea de eficiență.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTX35J3-RX35K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul are o capacitate de 12000 BTU și este ideal pentru climatizarea unui apartament sau a unui spațiu de birouri cu 1-2 camere. Modelul este dotat cu un compresor cu Inverter, ceea ce îi oferă o funcționare economică și silențioasă, eficiența fiind susținută și de sistemul de suflare a aerului care permite acoperirea mai rapidă a camerei. De asemenea, sistemul este prevăzut cu senzori de detectare a prezenței care vor face ca aerul să nu fie suflat direct spre tine, temperatura setată fiind atinsă foarte repede. Foarte utilă este și prezența a 4 trepte de ventilare din care poți alege, astfel încât să adaptezi funcționarea de la caz la caz și să nu faci risipă de energie.

Modelul se încadrează în clasa energetică de răcire A++ și A+ pentru încălzire, fiind foarte economic. Ideea că aparatul de aer condiționat consumă mult este deja depășită de mult timp. Nu în ultimul rând, funcționarea silențioasă este dovedită de nivelul de zgomot care variază între 23 și 41 dB.

În ceea ce privește modurile de funcționare, aparatul este dotat în primul rând cu funcții pentru răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare. Există apoi funcții pentru purificare, economie și noapte ce acoperă toate situațiile întâlnite la climatizare, aparatul fiind eficient pentru orice anotimp. Cu ajutorul programării avansate vei putea, de asemenea, să setezi aparatul în avans pentru mai multe ore.

Aparatul îndeplinește cu brio funcția de purificare a aerului, sterilizându-l la propriu. Acest lucru este posibil datorită filtrului fotocatalitic cu acțiune împotriva alergenilor, bacteriilor, prafului și chiar și mirosurilor neplăcute. Sistemul este cu atât mai util în cazul persoanelor cu alergii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • compresor cu Inverter
  • consum redus de curent
  • funcționare silențioasă
  • filtru fotocatalitic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.4
Consum de energie - 9

8.7

O alegere eficientă

Daikin FTX35J3-RX35K este un aparat de aer condiționat cu atât mai atractiv cu cât este produs în Europa, iar performanța sa este una de top.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat