Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K – aparatul de aer condiționat foarte performant

Pentru un apartament cu camere mai mici sau o garsonieră nu ai nevoie de aparatul de aer condiționat cu cea mai mare putere, un model cu 9000 BTU putând să facă față foarte bine suprafeței. Pentru o eficiență ridicată și un confort sporit poți apela la un model de brand precum Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K. Are un preț de aproximativ 2239 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe aparate de 9000 BTU. Performanța asociată puterii este însă una ridicată, iar dacă adăugăm și numele de brand prețul este unul de înțeles.

În ciuda performanței ridicate din interior, sistemul de tip split nu se prezintă la fel de spectaculos și la suprafață. Astfel, unitatea interioară are un design simplu, carcasa fiind complet albă și fără un afișaj LED de dimensiuni mai mari. Unitatea are dimensiunile de 283 x 770 x 198 mm, remarcându-se totuși faptul că este foarte compactă și ocupă un spațiu mai mic pe perete, în timp ce unitatea exterioară are dimensiuni la fel de reduse, măsurând 550 x 658 x 275 mm. Mai mult de atât, ai posibilitatea să conectezi unitatea interioară la una exterioară de tip multi-split.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum spuneam, modelul se remarcă în primul rând prin tehnologia de vârf integrată, lucru ce nu pare o surpriză dacă avem în vedere numele producătorului, aparatul având o capacitate de 9000 BTU și fiind dotat cu un compresor Inverter.

Aparatul va acoperi rapid întreaga cameră, ajungând în timp record la temperatura dorită, iar acest lucru este susținut de baleierea verticală care distribuie aerul mult mai eficient.

Ai la dispoziție o gamă variată de programe, atât cele clasice pentru încălzire și răcire, dezumidificare și purificare, cât și unele speciale care să crească gradul de confort sau să scadă consumul. Astfel, există un mod economic, unul pentru confort care previne suflarea aerului direct spre corp, unul de putere care încălzește sau răcește rapid camera sau unul de noapte care îți asigură un somn liniștit.

În ceea ce privește nivelul de zgomot, acesta este unul redus, jonglând, în funcție de nivelul de putere, între 20 și 40 dB. Datorită funcției de control online, ai putea spune chiar că ai de-a face cu un aparat de aer condiționat smart. Unitatea interioară poate fi setată astfel din orice loc, folosind o aplicație pentru smartphone.

În același timp, aparatul este dotat cu un filtru special de purificare, alcătuit din titan-apatit, ce elimină particulele cele mai mici de praf și previne apariția bacteriilor și microbilor, modelul fiind ideal pentru persoanele alergice. Păstrând suprafața panoului uscată, este eliminată și aparația mucegaiului, așa că mediul va fi perfect curat, iar aparatul își va păstra eficiența în timp.

Compresorul cu Inverter asigură totodată o funcționare economică, modelul încadrându-se în clasa energetică de răcire A++ și A+ pentru încălzire.

Modelul Daikin este un aparat de aer condiționat foarte performant, care oferă un randament ridicat și funcții suplimentare față de modelele obișnuite. Aparatul beneficiază de un filtru foarte avansat, fiind potrivit mai ales pentru persoanele alergice, investiția fiind una pentru cei care țin la brand și la performanță.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • tehnologii avansate de climatizare
 • funcționare silențioasă
 • filtru avansat
 • consum redus

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9
Consum de energie - 9

9

Pentru veri răcoroase

Daikin FTX25J3.WIFI-RX25K este un aparat de aer condiționat modern, ce îți asigură temperatura dorită pentru orice perioadă a anului.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

6 comentarii

 1. Pentru o informare corecta puteti modifica in specificatii ceva de genul ” unitatea interioara a acestui model se poate conecta la o unitate exterioara de tip multisplit ” deoarece se intelege ca la acest aparat poti conecta mai multe splituri

 2. -Datorită sistemului multi-split vei putea conecta până la 2 unități interne la aceeași unitate exterioară.-
  Puteti detalia? Multumesc.

  • Bună Lucian,
   Multi-split presupune că unitatea exterioară o poți conecta la mai multe unităti interioare. În felul acesta se permite climatizarea mai multor camere, utilizând o singură unitate exterioară. Oferă avantajul unei instalari mai simple si mai elegante, cu economie de spatiu exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat