Daikin FTX25J3-RX25K – aparatul de aer condiționat de clasă A++

Daikin FTX25J3-RX25K este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 9000 BTU, fiind ideal pentru a acoperi o cameră sau o garsonieră. Argumentele sale principale de achiziție sunt consumul foarte bun și eficiența ridicată pentru spații mai mici. Modelul vine însoțit de o garanție extinsă de 3 ani, iar în privinţa costurilor, ţinem să menţionăm că aparatul are un preț de aproximativ 2239 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare pentru categoria sa BTU, care îl plasează într-o poziție mai puțin atractivă față de concurență din acest punct de vedere. Însă, calitatea celorlalte dotări compensează destul de mult.

Unitatea interioară are un design foarte simplu, fără a se remarca prin vreun aspect în afara construcției care inspiră rezistența. Carcasa este complet albă și nu este prevăzută cu afișaj LCD, păstrând lucrurile mai discrete prin intermediul unui ecran LED de mici dimensiuni, plasat în zona inferioară. Unitatea interioară are dimensiunile de 283 x 770 x 198 mm, iar cea exterioară măsoară 550 x 658 x 275 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin FTX25J3-RX25K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, Daikin se mândrește în primul rând prin faptul că aparatele sale sunt construite și asamblate în Europa, având astfel o calitate superioară. După cum spuneam, aparatul are o capacitate de 9000 BTU și un randament maxim atunci când este folosit pentru a acoperi o cameră. Modelul este dotat cu un compresor cu Inverter care asigură distribuirea rapidă și uniformă a fluxului de aer în cameră, acest lucru fiind posibil datorită sistemului de baleiere pe verticală. În același timp, compresorul asigură un consum redus de energie și o funcționare silențioasă, așa că răspunde criteriilor cele mai importante pentru un astfel de aparat.

Modelul se încadrează în clasa energetică de răcire A++ și A+ pentru încălzire, având un consum foarte redus, prin urmare facturile la curentul electric fiind mult mai mici, în felul ăsta nemaitrebuind să faci compromisuri în ceea ce privește confortul.  Nivelul de zgomot este unul redus, în funcție de treaptă atingând valori între 20 și 40 dB.

În ceea ce privește programele, ai la dispoziție toate programele necesare pentru asigurarea confortului atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă. Există astfel programe pentru răcire, încălzire, dezumidificare, purificare, economie, noapte etc. De asemenea, există un program special pentru confort, care evită suflarea aerului direct spre tine.

Nu în ultimul rând, aparatul este dotat cu un sistem avansat de filtrare, acesta fiind de tip fotocatalitic și având efect anti-alergen, anti-bacterian, anti-praf și deodorizant. Aparatul este astfel potrivit pentru persoanele alergice, asigurând o calitate ridicată a aerului. În același timp, păstrând suprafața panoului uscată, acesta elimină formarea de mucegai și evită apariția mirosurilor neplăcute.

Aparatul Daikin este un aparat de aer condiționat foarte performant, care exploatează foarte bine capacitatea de 9000 BTU.  Acesta are un consum extrem de redus, oferind în același timp o performanță ridicată. Filtrul fotocatalitic asigură o curățare foarte eficientă a aerului, fiind potrivit pentru persoanele alergice, per ansamblu aparatul având dotări atractive.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • funcționare silențioasă
  • filtru fotocatalitic
  • clasă de energie A++

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.9
Consum de energie - 9.3

9.1

Potrivit pentru verile toride

Daikin FTX25J3-RX25K este un aparat de aer condiționat cu 9000 BTU, ce se remarcă prin performanțele sale excelente, dar și prin design.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat