Daikin CE.FTX25K.WIFI-RX25K – aparatul de aer condiționat european

Calitatea europeană este renumită în fața celorlalte, aparatele produse în țări din Europa bucurându-se de o popularitate mult mai mare. Atunci când avem de-a face cu un model de brand de top, prețurile pot însă să atingă un nivel destul de ridicat. Daikin CE.FTX25K.WIFI-RX25K este un aparat de aer condiționat produs în Austria de către liderul pe piață, așa că așteptările asupra sa sunt destul de mari. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2759 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul destul de mare, dar, ținând cont de faptul că avem de-a face cu un model al unui producător de top dotat cu tehnologii avansate, acesta este de înțeles.

În cazul acestor tipuri de electrocasnice, designul ocupă un rol mai puțin important, cele mai multe dintre modele semănând foarte multe între ele. Nici modelul de față nu se remarcă prin vreun element, fiind alb și simplu. Nu întâlnim nici un ecran LCD mai mare, fiind disponibil doar un mini-panou de control în partea inferioară. Unitatea interioară este foarte compactă, având niște dimensiuni reduse de 550 x 658 x 275 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daikin CE.FTX25K.WIFI-RX25K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul are o putere de 9000 BTU, fiind potrivit pentru o garsonieră sau un apartament cu camerele mai mici. Fiind un aparat de brand și unul recent, acesta beneficiază de un compresor de tip Inverter, care are sarcina de a distribui aerul uniform și de a permite aparatului să acopere cât mai repede suprafața camerei, atingând astfel temperatura setată într-un timp scurt.

Pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite, baleierea se face pe verticală. Astfel, aerul ajunge mai ușor în toate zonele camerei, iar temperatura își păstrează valoarea pentru mai mult timp. Compresorul cu Inverter este responsabil în același timp de reducerea nivelului de zgomot. În cazul de față acesta are valori între 20 și 40 dB, în funcție de puterea și tipul programului ales, iar agentul folosit pentru răcire este R-410A.

Un aparat util de aer condiționat îți oferă acoperire atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă. Modelul nostru îți pune la dispoziție programe pentru răcire, încălzire, dezumidificare, purificare, ventilare sau pentru noapte.

Întrucât ne aflăm în era smart, modelul este prevăzut cu un adaptor Wi-Fi care permite controlarea unității interne de oriunde, folosind smartphone-ul sau tableta.

Se remarcă în același timp existența unui filtru de aer foarte performant, care funcționează pe bază fotocatalitică și are efecte anti-alergene, anti-bacteriene, anti-praf și deodorizante. În acest fel, aerul este perfect curat, iar bacteriile, mucegaiul și virusurile sunt ținute la distanță.

Aparatul are clasa A++ de energie de răcire și încălzire, având un consum redus de curent electric.

Modelul Daikin este un aparat de aer condiționat care nu te va lăsa la greu, dar care îți va crea însă destule probleme la achiziție, datorită prețului mai ridicat. Pe parcurs, însă, acesta se dovedește a fi economic și cu o durată lungă de viață, costurile post-achiziție fiind reduse. Producătorul european își dovedește încă o dată priceperea.

Kitul de instalare nu este inclus in pachet, dar îl poți găsi aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Nivel redus de zgomot
  • Filtru performant
  • Consum redus

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Pentru veri răcoroase

Daikin CE.FTX25K.WIFI-RX25K este un aparat de aer condiționat modern și extrem de eficient, ce are grijă să îți asigure confortul dorit cu fiecare utilizare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat