Daewoo DWD-NT1014A – un model Slim și eficient

Te-ai săturat să speli rufele de mână și ți-ai dori o mașină de spălat care să facă asta în locul tău, însă bugetul nu îți permite să aloci o sumă impresionantă unei astfel de investiții? Atunci cu siguranță Daewoo ți se adresează ție când vine vorba de modelul Daewoo DWD-NT1014A. Mașina de spălat poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 950 lei (verifică preț actualizatși te întâmpină cu eficiență și un aspect plăcut.

Din punct de vedere al designului modelul se remarcă prin bun gust și simplitate. Vorbim de un model complet alb, cu mici detalii argintii, ce crează un contrast interesant. Panoul de control este accesorizat cu un sertar pentru detergent în partea stângă, un selector de programe în centru și un display de tip LCD în partea dreaptă, ce îți indică timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare și etapa de spălare. Este un model Slim, ceea ce însemană că are o adâncime ceva mai mică decât la modelele convenționale, ce o face să fie ideală pentru spațiile mici, în care practic fiecare centimetru pătrat contează.

Poze cu mașina de spălat Daewoo DWD-NT1014A

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Daewoo DWD-NT1014A este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de maxim 1000 rpm, suficient încât rufele să fie foarte bine stoarse și să nu mai aibă nevoie de prea mult timp de uscare. Capacitatea de încărcare este destul de generoasă pentru un model atât de ieftin, ajunge la 7 kg, însă asta nu înseamnă că nu puteți spăla și o cantitate mai mică de țesături.

Deși vorbim de unul dintre cele mai accesibile modele de pe piață, modelul impresionează prin calificative destul de bune la capitolul eficiență, mai exact se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 1.00 kwh și în clasa de eficiență la spălare A, cu un consum de 25 L/program de spălare. De aici putem trage concluzia că modelul Daewoo are un consum destul de mic, iar facturile la apă și la energia electrică nu vor suferi prea mari modificări odată cu instalarea acestei mașini de spălat.

Numără până la 15 programe de spălare, suficiente încât să acopere întreaga gamă de țesături. În felul acesta viața hainelor tale va fi prelungită, iar tu te vei avea la dispoziție mai mult timp liber pentru activitățile plăcute sufletului tău sau de ce nu pentru cei dragi ție. Între programele de spălare le vei găsi atât pe cele uzuale, folosite cel mai des(bumbac, sintetice, sport), cât și pe cele mai pretențioase(Baby care – se axează pe clătirea atentă a rufelor, fiind ideal pentru micuții cu pielea atât de sensibilă, spălarea cu apă rece – pentru hainele mai delicate, dar și programul rapid – pentru țesăturile ce au nevoie doar de o reîmprospătare).

Nivelul de zgomot ajunge la 59 dB pe durata spălării și la 79 dB pe durata centrifugării, mai exact nu ajunge să deranjeze atunci când vine este pusă în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț mic,
  • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Daewoo DWD-NT1014A este o mașină de spălat ce oferă eficiență și dotări ce pot concura fără probleme cu modele mult mai scumpe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.