Daewoo DWD-NQ1223 – mașina de spălat din viitor

Atunci când ne obișnuim cu o linie generală întâlnită în designul unei categorii de electrocasnice, propunerile mai diferite ies cu atât mai mult în evidență. Coreenii de la Daewoo au reușit astfel să introducă pe piață o mașină de spălat slim cu totul specială prin prisma modelului Daewoo DWD-NQ1223. Are un preț de aproximativ 1519 lei (verifică preț actualizat), fiind cu atât mai atractiv.

Acesta are un design desprins parcă din viitor, remarcându-se printr-un aspect perfect plat. Astfel, panoul de control nu iese cu nimic în relief, atât butoanele, cât și ecranul LCD și zona sertarului fiind aplatizate. Controlul se face prin intermediul atingerii și butoanelor de tip push-up, experiența de utilizare fiind una nouă. Se remarcă în același timp carcasa argintie care rupe șirul tradițional al mașinilor de spălat complet albe. Ușa de la hublou are un aspect metalic care plusează și mai mult pe partea estetică, hubloul având un diametru de 30 de cm, fiind unul destul de generos. Mașina este slim, putând fi încadrată și în spații mai mici, aceasta având dimensiunile de 84 x 59.5 x 45.5 cm.

Poze cu mașina de spălat vase

Daewoo DWD NQ1223

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este una ceva mai mică, acest lucru fiind obișnuit în cazul modelelor slim. Vei putea încărca astfel cel mult 7 kg de haine în mașină, așa că în cazul în care ai o familie numeroasă o să fie nevoie să repeți mai multe programe.

La baza spălării se află o pompă de recirculare care crește durabilitatea mașinii și reduce considerabil nivelul de zgomot. Pompa ajută în același timp la creșterea eficienței de spălare și scăderea consumului.

Prin tehnologia Air Bubble Wash, în timpul spălării,  milioane de bule de aer pătrund în fibre, disparându-se apoi pentru a genera energie de impuls. În acest fel, gradul de eficiență crește cu atât mai mult, obținându-se rezultate bune chiar și atunci când se folosește apă rece.  Bulele reduc frecarea dintre haine și haine și tambur, protejând țesăturile și făcând ca hainele să se șifoneze mai puțin. Puterea de centrifugare este de 1200 de rotații pe minut, așa că hainele vor fi bine stoarse.

În ceea ce privește programele, acestea sunt variate și oferă soluții pentru o întreagă gamă de pete, țesături și culori. Pe lângă programele clasice pentru bumbac, lână sau sintetice, ai la dispoziție și programe speciale pentru articole de copii, haine sport, clătire suplimentară etc. Există, de asemenea, și un program dedicat curățării cuvei.

Consumul este unul foarte redus, mașina încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++. Prin urmare, spălarea este eficientă și economică până la capăt.

Modelul Daewoo este o mașină de spălat care se remarcă în fața tuturor celorlate prin intermediul unui design minimalist avansat. În același timp, aceasta oferă rezultate foarte bune la spălare și funcționează economic, reprezentând o alegere foarte inspirată pentru cei care nu au nevoie să spele cantități mari de haine deodată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design slim minimalist, cu aspect perfect plat
  • Tehnologii performante pentru spălare
  • Programe variate
  • Consum redus

Contra:

  • Capacitatea de încărcare este ceva mai mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 9.2
Performanțe - 8.9

9

O alegere eficientă

Daewoo DWD-NQ1223 este o mașină de spălat rufe ce asigură un raport calitate-preț destul de bun, completat de un design plăcut.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.