Daewoo DWD-MH10A1 – Slim și ieftină

Te-ai săturat să tot speli rufele de mână și ți-ai dori o mașină de spălat? Dar una foarte accesibilă ca și preț și totodată eficientă? Atunci poate ar fi cazul să îți arunci un ochi peste modelul Daewoo DWD-MH10A1. Are un preț de aproximativ 750 lei (verifică preț actualizatși este un model Slim, ce ocupă foarte puțin spațiu.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model elegant și foarte plăcut. Ca și marea majoritatea a mașinilor de spălat de pe piață, și aceasta este realizată tot pe o nuanță de alb, ideală pentru orice tip de locuință, indiferent de decor. Modelul este conceput cu un design simplist și aerisit, astfel că se va dovedi o prezență destul de discretă în orice încăpere. În partea de sus mașina este accesorizată cu un panou de control ce pare destul de ușor de utilizat, chiar și de persoanele ce nu sunt prea încântate de partea cu tehnologia. Dispune de un afișaj de tip LED, ce indică gradele la care sunt spălate rufele și etapa de spălare.

Poze cu mașina de spălat Slim Daewoo DWD-MH10A1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Daewoo DWD-MH10A1 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de 1200 rpm, suficient încât rufele să fie perfect stoarse și să nu mai fie necesar să stea mult timp pe culme la uscat. Capacitatea de încărcare este de 6 kg, adică se va potrivi chiar și unei familii ceva mai numeroase. Potrivit testelor de eficiență energetică, modelul se încadrează în clasa A+, ceea ce presupune un consum destul de mic, prin urmare și o factură la Electrica destul de mică.

Gama programelor de spălare nu este foarte mare, dar pot spune că la acest model le veți întâlni pe cele mai utile, și anume:  programul rapid de 16 minute(pentru reîmprospătarea hainelor), prespălare, bumbac, lână, sintetice, delicate și stoarcere. Cu siguranță veți putea încadra fiecare tip de țesătură în aceste programe, astfel încât durata de viață a rufelor să fie prelungită.

Pe partea de funcții modelul dispune de protecția împotriva inundațiilor și sistemul de siguranță împotriva copiilor, ce vă vor ajuta să evitați posibile accidente nedorite. Deși are un preț destul de mic, mașina de spălat Daewoo este un model eficient, ce te scutește de efort și timp pierdut.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Slim,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • 1200 rpm,
  • ieftină

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Daewoo DWD-MH10A1 este o mașină de spălat Slim, potrivită pentru un buget mic, ce pune preț îndeosebi pe eficiență și calități tehnice.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.