Daewoo DWD-MH1011 – un model eficient și ieftin

Maşina de spălat rufe Daewoo DWD-MH1011 face parte din categoria produselor electrocasnice moderne, având o capacitate de 6 kg. Aceasta are un design simplu, vine cu un buton rotativ şi trei butoane mecanice, putând fi utilizată într-un mod foarte simplist. Maşina de spălat rufe are culoarea albă în întregime, inclusiv în ceea ce priveşte cadranul hubloului. Preţul acestei maşini de spălat este de aproximativ 849 lei (verifică preț actualizat ), cu un discount de 100 lei din preţul propus iniţial de către producător.

Acest produs beneficiază de o garanţie de 24 de luni cu posibilitate de extindere în magazinele partenere. Dimensiunile acestei maşini de spălat rufe sunt potrivite pentru orice spaţiu, având o lungime de 84.5 cm, o lăţime de 59.5 cm şi o adâncime de 47 cm. Datorită nevoii de a economisi spaţiu şi de a-l folosi pe acesta într-un mod cât mai practic posibil, existenţa unei maşini de spălat care să ocupe un spaţiu cât mai mic este esenţială. Afişajul maşinii de spălat este unul cu LED, pentru o mai bună vizualizare a programelor selectate.

Poze cu mașini de spălat rufe Daewoo DWD-MH1011

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Maşina de spălat rufe Daewoo este una cu încărcare frontală, pentru a oferi confort şi libertate de mişcare. Viteza maximă de centrifugare a acesteia este de 1000 de rotaţii pe minut, iar clasa de eficienţă energetică în timpul spălării este A+, în timp ce clasa de eficienţă în timpul centrifugării este A. Acest produs electrocasnic dispune de programele şi opţiunile necesare oricărei maşini de spălat moderne, inclusiv programele Baby Care, pentru bumbac, pentru lână sau pentru articole sintetice.

Consumul energiei electrice şi al apei este foarte important în ceea ce priveşte maşina de spălat. Consumul acesteia poate varia în funcţie de numărul de folosiri săptămânale şi anuale, însă media acestui consum a fost calculată de către specialiştii Daewoo. Aşadar, consumul mediu anual de apă calculat în litri este de 9460. Nivelul de zgomot pe care îl va produce maşina de spălat în timpul spălării normale este de 60 decibeli, în timp ce la centrifugare nivelul de zgomot va fi de 73 de decibeli. Cu toate acestea, maşina de spălat se încadrează în categoria maşinilor de spălat relativ silenţioase în timpul spălării.

Deschiderea hubloului poate fi efectuată până la 180 de grade, oferind proprietarilor posibilitatea de a scoate hainele spălate cu uşurinţă din interiorul maşinii. Materialul din care este fabricat tamburul este oţelul inoxidabil, pentru o protecţie a rufelor şi o rezistenţă mai mare în timp.

Daewoo DWD-MH1011 are o greutate de 54 de kg, are un consum de energie electrică de 180 kWh anual, iar durata de timp a programului standard de spălare la o temperatură de 60 de grade Celsius este de 195 de minute. Clasa de eficienţă a centrifugării acestei maşini de spălat este C. Aparatul electrocasnic este dotat cu un motor universal. Maşina de spălat este automată şi foarte uşor de utilizat de către toţi membrii familiei. Cel mai scurt program de spălare este cel de 16 minute, care ajută la împrospătarea rufelor şi la spălarea foarte rapidă a articolelor colorate, cu apă rece.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate de 8 kg,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Daewoo DWD-MH1011 este o mașină de spălat rufe eficientă, ce vine în întâmpinarea celor ce nu își permit să investească sume mari în astfel de electrocasnice.

User Rating: 3.3 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.