Daewoo DWC-LD143KC – o mașină de spălat cu uscător ieftină

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9.4
Design - 9.6
Eficiență energetică - 8
Eficiență de stoarcere - 8.8

9

O alegere inspirată

Daewoo DWC-LD143KC este o mașină de spălat rufe cu uscător, potrivită pentru cei ce s-au săturat să se împiedice tot timpul de culmea de rufe.

Vezi în magazin
User Rating: 3.68 ( 7 votes)

Chiar dacă mașina de spălat rufe încă nu dă semne că ar vrea să ne părăsească prea curând, unul din motivele care ne-ar putea determina să renunțăm la modelul pe care-l deținem de câțiva ani buni este consumul de energie. Comparativ cu anii precedenți, electrocasnicele au evoluat nespus de mult la capitolul eficiență energetică. Ori, fie că ne pasă de mediu, fie că ne dorim facturi mai mici cu întreținerea. Înlocuirea mașinii vechi de spălat rufe poate fi una dintre cele mai inteligente mișcări  în momentul de față. Și dacă tot recurgi la o schimbare, de ce să nu optezi pentru o mașină de spălat cu uscător. Daewoo DWC-LD143KC ar putea fi modelul potrivit pentru această decizie. O găsești în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1969 lei (verifică preț actualizat). Și dacă mai pui la socoteală și faptul că are un design aparte, atunci pachetul este complet.

Vorbim de o mașină de spălat rufe extrem de elegantă, disponibilă pe o nuanță de negru, ce se face remarcată în orice încăpere. Deși vorbim de un model complex, prețul este similar cu cel al unei mașini de spălat rufe ceva mai bună. Din punctul meu de vedere o mașină de spălat rufe cu uscător este ideală în zilele noastre. Te scapă de stresul de a mai fi nevoit să găsești un colț în care să ușuci rufele și în plus te ajută să economisești timp. Bluza dorită ar putea fi gata uscată în mai puțin de 2 ore, ceea ce mi se pare fantastic. Beneficiază de un afișaj LED, ce indică timpul de spălare, viteza de rătație și temperatura de spălare.

Poze cu Daewoo DWC-LD143KC

Daewoo DWC-LD143KC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Așadar avem de-a face cu o mașină de spălat cu uscător de rufe. Mașina de spălat are o capacitate de încărcare de 10 kg, iar pentru uscare, cuva poate fi încărcată cu până la 7 kg de rufe. Viteza de centrifugare este de maxim 1400 rpm, dar atenție la rufele delicate. Pentru acestea ar fi indicat să folosești o viteză de rotație mai mică. În felul acesta nu riști să le deteriorezi. Mașina de spălat face parte din clasa de eficiență energetică A, cu un consum decent. Mi-ar fi plăcut să se încadreze cel puțin în clasa A+, dar faptul că dispune și de uscător de rufe, mă poate face să trec cu vederea acest aspect.

Un alt lucru care ne place la acest model este faptul că vine dotat cu un motor fără perii și un tambur ce se rotește direct, cureaua fiind absentă. De ce sunt interesante aceste date? Pentru că grație acestor caracteristici vibrațiile și implicit zgomotul deranjant sunt mult diminuate, făcând din Daewoo DWC-LD143KC o mașină de spălat rufe destul de silențioasă.

Totodată, prin prezența funcției Motor Smart Drive se poate optimiza și consumul de energie electric rezultând astfel facturi mai mici de curent la final de lună.

Mașina de spălat rufe cu încărcare frontală, devine opțiunea ideală pentru beneficiarii ce au în garderobă mai multe ținute delicate. Air Bubble Wash, una dintre caracteristicile care definește acest model. Aceasta face posibilă spălarea chiar și cu apă rece, rezultatele curățării fiind extrem de vizibile și apreciate. Asta pentru că milioane de bule pătrund în țesătura delicată generând o energie de impuls. Aceeași tehnologie face să dispară frecarea dintre haine și cuva mașinii, protejând fibrele delicate.

În plus mașina de spălat rufe Daewoo beneficiază de un program pentru curățarea cuvei și un program de spălare manuală. Plus multe altele pe care sigur le cunoști de la mai vechea mașină de spălat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • capacitate de încărcare de 10 kg pentru spălare/7 pentru uscare,
  • raport calitate-preț avantajos,
  • 1400 rpm

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să se încadreze cel puțin în clasa de eficiență energetică A+

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.