Daewoo DSB-F2481ELH-V – ideal pentru spațiile mari

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.2
Eficiență răcire/încălzire - 9.1
Nivel de zgomot - 8.8

9

O alegere inspirată

Daewoo DSB-F2481ELH-V este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 24000 BTU, potrivit pentru a asigura confortul în spațiile foarte mari.

Vezi detalii
User Rating: 3.95 ( 1 votes)

Daewoo DSB-F2481ELH-V este unul dintre aparatele de aer condiționat cu preț accesibil, potrivit pentru a asigura confortul într-o cameră cu suprafața foarte mare. Acesta poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 4299 lei(verifică preț actualizat), dar am observat că intră destul de des în promoția săptămânală a magazinului, prin urmare ai toate șansele să îl prinzi la preț redus.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model cu o unitate interioară clasică, dar destul de elegantă, ce pare a se camufla destul de bine atât pe orice perete. Din punctul meu de vedere unitatea interioară se poate încadra perfect atât într-un decor simplu, cât și într-unul vesel și modern. Panelul unității interioare ascunde un display de tip LED, vizibil doar în momentul în care aparatul este pornit. Acesta indică temperatura din cameră, dar și modul de funcționare. Dimensiunile unității interioare sunt de 1033 x 202 x 313 mm, destul de mari, dar având în vedere capacitatea de răcire, nu ar trebui să ne surprindă acest aspect. Telecomanda din dotare pare destul de ușor de utilizat și de familiarizat cu funcțiile ei.

Poze cu Daewoo DSB-F2481ELH-V

Daewoo DSB-F2481ELH-V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a aparatului de aer condiționat este de 24000 BTU, ceea ce înseamnă că modelul este potrivit pentru o suprafață uniformă de aproximativ 60-70 mp dacă vorbim despre o locuință sau 40-50 mp, în cazul în care discutăm despre un birou. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, ajungând la un consum de 2800 W și A+ pentru încălzire, cu un consum de 3200 W. Știu consumul nu este deloc mic, dar ținând cont de capacitatea sa mărită, nu pot spune că mă surprinde prea tare acest aspect.

În ceea ce privește funcțiile sale, modelul coreenilor de la Daewoo vine echipat cu cele mai utile funcții:

1.Funcția Sleep/Night mode – consumul este ceva mai mic, funcționarea silențioasă, pentru a asigura un somn liniștit și odihnitor, pe parcursul întregii nopți.

2.Funcția de dezumidificare – este ideală pentru a regla nivelul umidității din încăpere

3.Funcția Turbo – potrivită pentru momentele în care îți dorești să schimbi brusc temperatura din încăpere. Este o funcție ce consumă destul de multă energie electrică.

4.Funcția Antimucegai – împiedică formarea mucegaiului în unitatea interioară. Prin funcționarea ventilatorului unității interioare încă 3 minute de la oprirea aparatului, se elimină apa condensată de pe vaporizator.

5.Timerul – este potrivit pentru a seta ora dorită pentru pornirea sau oprirea aparatului de aer condiționat

6.Funcția Auto Restart – este funcția ce permite aparatului să își reia activitatea la fiecare realimentare, după o pană de curent.

Aparatul Daewoo nu este zgomotos, unitatea interioară atinge 60 dB, ceea ce se aseamănă cu o conversație de fundal dintr-un restaurant.

Kitul și serviciul de instalare vor trebui achiziționate separat, deoarece nu sunt incluse în pachet. Acestea le găsești aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • afișaj LED,
  • preț accesibil,
  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++

Contra:

  • un consumator destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat