Daewoo DSB-F2477LH-NV – cu 24000 BTU și Inverter

Fiindcă avem experiența anilor trecuți în ceea ce privește căldura amețitoare din timpul verii, am zis ca anul acesta să fim ceva mai precauți și să ne creem condițiile potrivite pentru un anotimp relaxant și plin de momente plăcute. De aceea ne-am îndreptat atenția către aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F2477LH-NV, un model ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat), justificat prin numărul mare de BTU și prin prezența tehnologiei Inverter.

Ca și aspect, aparatele de aer condiționat Daewoo seamănă izbitor unul cu celălalt, se merge pe o linie elegantă, modernă chiar aș putea spune, cu finisaje foarte bine realizate. În partea dreaptă se poate observa un afișaj de tip LED, ce indică gradele din cameră. Modelul Daewoosugerează rafinament și bun gust, mai ales pentru faptul că detaliile nu sunt vizibile, ceea ce îl face ideal pentru o locuință proaspăt renovată. Unitatea exterioară cântărește 60 kg, iar cea interioară 19 kg, ceva mai mult față de modelele din aceeași gamă cu mai puțin BTU.

Poze cu aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F2477LH-NV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F2477LH-NV este un model cu o capacitate de răcire de 24000 BTU și o capacitate de încălzire de 23884 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru un apartament ceva mai mare (de aproximativ 70 mp), o casă sau de ce nu sediul unei societăți. În urma testelor de eficiență, aparatul de aer condiționat se încadrează în clasa de energie A pentru încălzire și clasa de energie A+ pentru răcire(un alt plus ce justifică prețul său).

Faptul că modelul Daewoo are performanțe atât de bune pe partea de răcire și încorporează tehnologia Inverter, face ca și consumul de energie să fie unul destul de mic, comparativ cu modelele convenționale. Spre exemplu tehnologia inovatoare Inverter duce la un consum cu cel puțin 30% mai mic față de un model clasic, și totodată acționează și asupra nivelului de zgomot, deoarece compresorul nu va mai porni și nu se va mai opri tot timpul.

Întreținerea sa nu este deloc complicată. Având un filtru lavabil, nu va trebui decât să îl spălați de 2 ori pe an și să îl uscați într-un loc ferit de soare înainte de a-l pune la loc. Aparatul de aer condiționat vine echipat și cu funcția de autocurățare, ce reușește să păstreze partea inerioară a unității uscată, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor.

Are 3 trepte de ventilare, cu una în plus față de marea majoritate a apartelor de aer condiționat, pentru o acțiune mult mai eficientă. Nu este nici zgomotos, ajunge la 63 dB în cazul unității interioare și la 68 dB în cazul unității exterioare și asta datorită faptului că ventilatorul are lamele zimțate, ce scot un zgomot mai mic prin diminuarea rezistenței aerului. E drept că față de modelele mai slabe, pentru locuințe mai mici este ceva mai zgomotos, dar trebuie să ne raportăm și la puterea sa și totodată și la suprafața pentru care a fost conceput.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • 24000 BTU,
  • dispune de tehnologia Inverter,
  • un consum de energie electrică bun

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Daewoo DSB-F2477LH-NV este un aparat de aer condiționat cu o putere mare de răcire/încălzire, ce dispune de tehnologia Inverter.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat