Daewoo DSB-F1881ELH-V – un sistem de climatizare cu preț accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.4
Eficiență răcire/încălzire - 8.6
Nivel de zgomot - 8.3

8.4

O alegere inspirată

Daewoo DSB-F1881ELH-V este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 18000 BTU, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.4 ( 2 votes)

Independent de voința noastră, vara vine de cele mai multe ori nu doar cu voie bună, vacanțe plăcute, ci și cu temperaturi ce ating cote alarmante. Nu doar confortul ne este afectat, ci și sănătatea în multe cazuri, prin urmare suntem nevoiți să căutăm soluții cât mai eficiente pentru a putea rezista celor 3 luni de caniculă ale verii. Aparatul de aer condiționat ar putea fi cea mai eficientă soluție din punctul meu de vedere, iar dacă are și un preț accesibil, cu atât mai bine. Daewoo DSB-F1881ELH-V este un aparat de aer condiționat ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3299 lei(verifică preț actualizat), un preț pe care adesea l-am văzut redus destul de mult. Modelul poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de 155 lei.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat este un model clasic, cu o unitate interioară albă, potrivită pentru a se camufla cu ușurință pe un perete alb. Panoul unității interioare ascunde și un display de tip LED, ce indică temperatura din cameră. Acesta este vizibil doar în momentul în care aparatul este pornit. Dimensiunile unității interioare sunt de 900 x 202 x 280 mm, iar greutatea sa atinge 11 kg.

Poze cu Daewoo DSB-F1881ELH-V

Daewoo DSB-F1881ELH-V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a aparatului este de 18000 BTU, ceea ce înseamnă că modelul este potrivit pentru camerele cu suprafață mare, de aproximativ 40-50 mp în cazul locuințelor sau 34-40 mp în cazul birourilor. Diferența aceasta apare datorită faptului că într-un birou se presupune că lucrează mai mulți angajați, sunt mai multe PC-uri, precum și alte dispozitive generatoare de căldură.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, cu un consum de 2100W și A+ pentru încălzire, cu un consum de 2350W. Consumul nu este deloc mic, dar ținând cont de capacitatea de răcire atât de generoasă, nici nu mă surprinde acest aspect.

Gama de funcții cu care producătorul echipează sistemul de climatizare, include:

Funcția de dezumidificare – aceasta ar rolul de a regla umiditatea din cameră, astfel încât confortul utilizatorului să nu fie afectat;

Funcția Sleep/Night mode – este cea care îți permite utilizarea aparatului de aer condiționat pe timpul nopții, astfel încât să te poți odihni cât mai bine;

Funcția Turbo – este ideală pentru momentele în care îți dorești ca temperatura să se schimbe brusc;

Funcția Antimucegai – păstrează unitatea interioară uscată, astfel încât să nu se dezvolte mucegaiul. Din momentul în care aparatul este oprit, ventilatorul mai funcționează timp de câteva minute, pentru a usca apa din interior;

Funcția Încălzire – ideală pe timpul iernii când îți dorești să încălzești rapid camera

Funcția Restart automat – aparatele de aer condiționat repornesc în mod automat la fiecare realimentare, în cazul unei pene de curent.

În ceea ce privește nivelul de zgomot al unității interioare, acesta ajunge la 54 dB. Nu este nici cel mai silențios aparat de pe piață, dar nici cel mai gălăgios. Ajunge să se asemene cu o conversație de fundal dintr-un restaurant.

Kitul și serviciul de instalare nu vin la pachet cu sistemul de climatizare, dar pot fi achiziționate de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • afișaj LED,
  • preț avantajos,
  • capacitate 18000 BTU

Contra:

  • consumul de energie destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat