Daewoo DSB-F1877LH-NV – cu tehnologia Inverter

Deja am ajuns la jumătatea lunii mai și temperaturile au început să urce ușor ușor în termometru, motiv pentru care nu pot să nu mă întreb oare ce ne așteaptă în lunile de vârf ale verii. Dar cu puțină precauție această preocupare va fi de domeniul trecutului. Așa că m-am gândit să discutăm puțin despre aparatele de aer condiționat. Un model potrivit pentru un apartament cu 3 camere, aș spune că este aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1877LH-NV, ce vine la un preț de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat), un preț nu chiar la îndemâna oricui, dar având în vedere că discutăm de o capacitate de răcire/încălzire mai mare este normal ca și prețul să crească direct proporțional cu aceste calități.

Din punct de vedere al designului, modelul impresionează prin bun gust și elemente moderne. În partea din dreapta este accesorizat cu un display de tip LED, pentru a ști mereu care este temperatura din cameră. Unitatea interioară este albă și aș putea spune că are dimensiuni relativ mici, astfel că nu va ocupa prea mult spațiu pe peretele pe care urmează a fi montată.

Poze cu aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1877LH-NV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Daewoo este un model destul de puternic, ce cu siguranță îți va răcori casa în zilele toride de vară, iar pe timp de iarnă ți-o va încălzi destul de repede pentru a nu simți prea mult frigul de afară. Modelul Daewoo DSB-F1877LH-NV are o capacitate de răcire de 18000 BTU și o capacitate de încălzire de 17742 BTU, cu un consum de 5300 W la încălzire și 5200 la răcire.

Mai mult de atât, dispune și de tehnologia Inverter, ce reușește să scadă consumul de energie electrică cu până la 50%. Această tehnologie presupune și alte avantaje, precum temperatura setată cu ajutorul telecomenzii este atinsă mai ușor și este menținută pentru mai mult timp.

Filtrul poate fi spălat și refolosit, astfel că nu va trebui schimbat prea des. Aparatul de aer condiționat nu este nici gălăgios, și la acest aspect contribuie atât tehnologia Inverter, cât și lamele ventilatorului zimțate ce reușesc să diminueze rezistența aerului, astfel încât se va micșora și zgomotul. Unitatea interioară atinge un nivel de zgomot de 60 dB, iar cea exterioară 65 dB.

Din păcate kit-ul de instalare nu este inclus în prețul de achiziție, însă este bine de știut că cu cât veți face instalarea din timp, cu atât se va face mai repede, cu cât veți amâna acest serviciu pentru perioada de vârf, cu atât veți fi nevoiți să așteptați, datorită listei lungi de solicitări pentru astfel de servicii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • are tehnologia Inverter,
  • preţ accesibil,
  • design plăcut,
  • 18000 BTU

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Daewoo DSB-F1877LH-NV este un aparat de aer condiționat ce încorporează tehnologia Inverter, pentru un consum mic și o temperatura constantă în cameră pentru un timp mai îndelungat.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat