Daewoo DSB-F1288ELH-VK -eficient și silențios

Daewoo DSB-F1288ELH-VK este un aparat de aer condiționat care îmi place din mai multe motive. În primul rând, este atractiv din punct de vedere estetic. Știu că nu ar trebui să îmi pese prea mult de acest aspect, însă dacă tot îmi cumpăr un aparat de aer condiționat, oricare ar fi el, îl vizualizez în încăpere alături de toate celelalte accesorii.

Iar cel de la Daewoo este simplu și în același timp oferă acel aer de produs superior, ce are un preț de aproximativ 1800 de lei (verifică preț actualizat). Nu este nici cel mai ieftin aparat de aer condiționat din clasa lui, însă cu siguranță nu este nici cel mai scump.

Dacă estetica este una mai mult decât mulțumitoare, dotările tehnice nu se lasă mai prejos, îmbinându-se perfect într-un dispozitiv eficient.

Poze cu Daewoo DSB-F1288ELH-VK:

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dintre toate dotările, câteva se evidențiază foarte bine. Nu vei găsi dotări pe care să nu le fi văzut și la alte aparate, însă în cazul acesta le ai pe toate cele importante:

  • Aparat de aer condiționat ecologic. Nu în totalitate! Consumă energie și automat, poluează, însă nu la nivelul la care o fac alte aparate de aer condiționat. Clasa de eficiență energetică este A++, iar consumul nu este deloc rău pentru o capacitate de 12000 BTU.
  • Răcește și încălzește într-un timp foarte scurt. Daewoo DSB-F1288ELH-VK încălzește rapid, atingând în doar câteva minute chiar și 31 de grade Celsius, în funcție de ce îți dorești. Odată atinsă temperatura dorită, aceasta va fi menținută prin compresorul cu inverter care contribuie și el în mod substanțial la economia de energie.
  • Nu este zgomotos. Sincer, faptul că produce un zgomot redus este unul dintre cele mai mari plusuri pe care le caut la un aparat de aer condiționat. Unitatea internă atinge maxim 50 de decibeli, atunci când funcționează la capacitate maximă. În rest, dacă îți dorești doar să menții temperatura dintr-o încăpere aproape că nici nu vei auzi cei 26 de decibeli.
  • Are un filtru bine gândit. Acest lucru înseamnă că poate să fie curățat cu ușurință și în același timp prezintă eficiență în îndepărtarea prafului din aer.
  • Dispune de o mulțime de funcții utile. Pe timp de noapte s-ar putea să te intereseze funcția sleeping, care ajustează automat temperatura în așa fel încât să asigure un somn perfect. Funcția dry este și ea interesantă, deoarece reduce umiditatea din aer și de asemenea, încântă funcția de programare.

După atâtea părți bune, parcă trebuie să amintim și de micile părți negative. Nu îmi place în mod deosebit faptul că îi lipsește controlul prin wi-fi, chiar dacă acest control este o simplă dovadă de comoditate. De asemenea, doar swingul orizontal este automat, ceea ce îi scade puțin din flexibilitate. Totuși, costul său, designul plăcut și eficiență sunt destul de convingătoare și mă fac să spun că este un aparat care merită să-i acorzi atenție

La fel de convingător este și brandul producător. Daewoo este un grup Sud Coreean cu o istorie de peste 50 de ani, care a produs de-a lungul timpului o mulțime de produse de bună calitate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A++
  • kit de instalare inclus
  • funcție Turbo

Contra:

  • nu are swing lateral

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 9
Nivel de zgomot - 9

9

O alegere eficientă

Concluzionând, Daewoo DSB-F1288ELH-VK este un aparat de aer condiționat despre care nu se poate spune că este perfect, însă este practic și eficient. Poate să răcească fără probleme încăperi de până la 30 de metri pătrați, dispune de un kit de instalare foarte bine pus la punct și nu ocupă mult spațiu în încăperea pe care o deservește.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat