Daewoo DSB-F1283ELH-V – un aparat de aer condiţionat cu caracteristici moderne

Cu siguranţă, cele mai căutate produse din timpul sezonului cald şi nu numai, aparatele de aer condiţionat, au ca şi scop principal asigurarea unei temperaturi în locuinţa ta astfel încât să nu fie nevoie să alergi după un loc răcoros în timpul verii. Cu o gamă foarte variată de produse prezente pe piaţă, este destul de greu să faci o alegere potrivită dar mai ales să faci şi o alegere economă. Una dintre variantele care să corespundă acestor criterii este oferta celor de la Daewoo, prin produsul lor DSB-F1283ELH-V. Achiziţia acestui produs ce are un preţ de aproximativ 1899 lei (verifică preț actualizateste recomandată atât pentru confortul locuinţei cât şi cel al portofelului, ce se datorează consumului specific clasei energetice A++, atât pentru funcţia de răcire cât şi pentru cea de încălzire.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Întrucât vine cu un design aparent clasic şi nuanţa veşnică albă, acesta îşi ţine caracteristica modernă ascunsă prin intermediul afişajului care este camuflat în partea frontală a unităţii centrale şi care nu deranjează pe timp de noapte, producând o lumină suplimentară. Legat de aspect, putem doar să mai menţionăm caracteristicile de gabarit şi anume dimensiunea de 85 x 27 x 20.8 cm a unităţii interne şi o greutate de 8.5 kilograme, detaliu care te ajută să o integrezi foarte uşor în designul intern al sufrageriei în care o vei monta. În privinţa unităţii exterioare, şi aceasta are o dimensiune relativ redusă, de 71.5 x 48.2 x 24 cm şi o greutate de 29 kilograme.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Daewoo DSB-F1283ELH-V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Un criteriu la care trebuie să mai fii atent în materie de aspect, dar, în acelaşi timp, de performanţă, este cu privire la distanţa de maxim 3 m a traseului de ţevi între unitatea externă şi cea internă, precum şi la menţinerea unei diferenţe de nivel între acestea.

Trecând la partea performanţelor pe care acest produs le asigură, trebuie precizată în primul rând capacitatea medie de 12000 BTU care îl recomandă cu precădere pentru un apartament de maxim 3 camere sau o locuinţă de suprafaţă medie. Confortul locuinţei îl poţi obţine cu ajutorul funcţiilor de care dispune:

Prima funcţie, în ordinea importanţei, în acest moment, este cea de răcire, o funcţie ce îţi garantează o oază de răcoare în locuinţa ta.

Funcţia I Feel este, de asemenea, importantă întrucât îţi dă posibilitatea ca aparatul de aer condiţionat să regleze temperatura funcţie de temperatura aerului din jurul telecomenzii acestuia. Cu alte cuvinte, simpla telecomandă va fi transformată într-un termostat. Funcţia de încălzire îţi vine în sprijin în momentul în care sistemul de încălzire pe care îl ai nu face faţă sau are nevoie de sprijin.

Funcţia Turbo Cooling & Heating este cea care scurtează timpul de aşteptare până temperatura aerului din încăpere va ajunge la valoarea dorită, aceasta accelerând funcţionarea ca să obţii rezultate într-un timp cât mai scurt.

Dacă se va ivi vreo situaţie în care acest aparat să funcţioneze defectuos, poţi folosi funcţia de autodiagnosticare ce îţi va arăta un cod aferent unei posibile defecţiuni sau disfuncţionalităţi, în acest mod şi întreţinerea sau reparaţiile fiind mai uşoare.

Kitul de instalare nu este inclus în pachet, dar poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • performanţa în materie de funcţii
  • prezenţa filtrului antibacterian
  • eficient energetic

Contra:

  • kitul de instalare nu este inclus în preț

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.6
Consum de energie - 8.5

8.6

O alegere eficientă

Daewoo DSB-F1283ELH-V este un aparat de aer condiționat modern și eficient, ce are grijă de confortul tău, atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat