Daewoo DSB-F1281ELH-V – pentru ca verile tale să fie relaxante și confortabile

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.6
Eficiență răcire/încălzire - 8.5
Nivel de zgomot - 8.4

8.5

O alegere accesibilă

Daewoo DSB-F1281ELH-V este un aparat de aer condiționat cu un design plăcut, ce asigură un raport calitate-preț excelent.

Vezi în magazin
User Rating: 2.18 ( 4 votes)

Gama sistemelor de climatizare nu a fost nicicând mai diversificată și mai accesibilă ca în prezent. Daewoo DSB-F1281ELH-V este unul dintre aparatele de aer condiționat cu un preț destul de accesibil, de aproximativ 1949 lei(verifică preț actualizat), ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG. Acesta poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de 92 lei. Oferind un raport calitate-preț excelent, Daewoo Electronics este unul dintre producătorii ce furnizează electrocasnice în peste 150 de țări. Compania realizează produsele bazându-se pe nevoile utilizatorilor, folosind tehnologii orientate spre viitor, ce asigură confortul dorit.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat este un model clasic, cu o unitate interioară albă, destul de simplistă, ce ascunde în mod discret un afișaj de tip LED, ce indică temperatura din cameră, precum și câteva funcții. Acesta este vizibil doar în momentul în care aparatul de aer condiționat este pornit. Modelul vine însoțit de o telecomandă cu display, ce nu pare deloc greu de utilizat. Unitatea interioară are un aspect plăcut, ce se va încadra cu ușurință în orice decor, fără a atrage pre multe atenția. Dimensiunile sale sunt de 800 x 185 x 280 mm, ceea ce îți permite să o montezi chiar și pe un perete ceva mai mic.

Poze cu Daewoo DSB-F1281ELH-V

Daewoo DSB-F1281ELH-V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a modelului Daewoo atinge 12000 BTU, caracteristică ce îl face a fi potrivit pentru o suprafață de aproximativ 24 – 35 mp, în cazul în care discutăm despre o locuință sau 20 – 30 mp, în cazul în care discutăm despre un birou.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, pentru răcire, cu un consum de 1500 W și A+, pentru încălzire, cu un consum de 1650 W. Poate că nu este chiar cel mai economic model de pe piață, dar cu siguranță se numără printre cele cu un preț destul de accesibil. Compresorul cu inverter Eco are capacitatea de a asigura temperatura dorită în încăpere, dar și de a o menține, reducând considerabil consumul de energie electrică.

În ceea ce privește gama de funcții, sistemul de climatizare Daewoo vine echipat corespunzător pentru a face față oricărui moment al zilei:

Funcția dezumidificare – reglează umiditatea din cameră și menține mucegaiul la distanță, astfel încât te vei bucura de un aer plăcut și confortabil

Funcția Sleep/Night Mode – este cea care se ocupă ca tu să ai parte de un somn cât se poate de liniștit și odihnitor, indiferent că temperaturile exterioare pot atinge cote alarmante.

Funcția Turbo – este ideală pentru momentele în care îți dorești o schimbare bruscă și rapidă a temperaturii din cameră.

Restart Automat – este funcția ce ajută aparatul să repornească în mod automat la fiecare realimentare, în cazul în care apare o pană de curent.

Funcția Antimucegai – de multe ori după utilizare, apa condensată de pe vaporizator este responsabilă de apariția mucegaiului. Ei bine această funcție face ca ventilatorul să mai funcționeze timp de încă 3 minute după oprirea sistemului de climatizare, astfel încât orice urmă de umezeală să fie eliminată.

AC-ul Daewoo nu este unul zgomotos, unitatea interioară atingând numai 50 dB, ceea ce se aseamănă cu zgomotul unei conversații de fundal, dintr-un restaurant.

Kitul și serviciul de instalare nu sunt incluse în pachet, însă acestea pot fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • preț avantajos,
  • design plăcut

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă un consum mai mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat